Indira odlično nosi statement peplum

Nina Djurdjevic/PIXSELL
U subotu 18. siječnja je u Hypo centru održan 61. Zagrebački festival. Uz brojna poznata lica s domaće estrade, najviše pažnje je bilo usmjereno prema pjevačici Indiri Vladić koja se odlučila za neobičnu haljinu.
Vidi originalni članak

Naime, Indira je odabrala elegantnu haljinu s pomakom potpisa Lei Lou by Alex Dojčinović. Haljina jednostavnog ravnog kroja u bijeloj boji bila bi u jednu ruku dosadna, ali s neočekivanim detaljima dobila je potpuno novo lice. Veliki peplum volan na struku naglašava liniju, dok nabori na dekolteu daju malo ekscentričnu notu. Čitav dojam zaokružuju zlatne kopče na struku i ramenima, a Indira je odlučila pojačati styling uz statement zlatnu ogrlicu.

Iako pjevačica preferira kraće komade koji otkrivaju noge, ovakva kreacija joj stoji izvrsno i s lakoćom je nosi. Ogrlica i haljina dovoljno su snažne same za sebe i stoga je naglasak ostavljen na njima, a make up je na dramatičan način istaknuo oči. Indira je velika ljubiteljica umjetnih trepavica pa ih je kombinirala također za ovu priliku, ali uz crni smokey eyes. Obrazi i usne su u zemljanim tonovima zahvaljujući rumenilu boje breskve i nude ružu na usnama. Iako bi eventualno jači ruž odlično pasao uz styling, Indira nije pretjerivala. Frizura je bila relativno jednostavna, uz razdjeljak  počešljan na stranu, bez šiški koje padaju na lice.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije i ostale uzvanike sa svečanosti...

Posjeti Miss7.24sata.hr