Imamo rješenje za sretan ponedjeljak - živjeli šeširi!

Goran Čižmešija
Otkačeni, klasični, šareni ili jednobojni - šeširi će u trenutku popraviti vaš dan, ali i outfit te vas spasiti od ovog depresivnog ponedjeljka...
Vidi originalni članak

Danas je najdepresivniji dan u godini, poznat i kao Blue Monday, a najčešće je to treći ponedjeljak u siječnju. Fenomen je svijetu predstavljen 2005., a njegov autor Cliff Arnall je to utvrdio na temelju raznih faktora, poput vremenskih uvjeta, minusa na računu, prekršenih novogodišnjih odluka... Iako cijela ideja nije bazirana na znanosti, ipak utječe na ljude samim tim što o njoj razmišljaju. A kako bi vas spasili od depresije, za vas imamo super rješenje koje će u vam trenutku poboljšati dan. Jednostavno, prije nego napustite kuću, nabacite chic šešir i popravite raspoloženje svakog tko vas sretne.

Učiniti ćete dobro djelo drugima, ali i sebi. Šešir će podići vaš outfit, dati vam dozu elegancije i šarma, a u njemu ćete izgledati i osjećati se poput dame te sigurno nećete biti depresivni. Pogledajte samo osmjehe na licima ovih djevojaka sa gradskih ulica koje su se našle pred objektivom Gorana Čižmešije.

Nije ni bitno hoćete li odabrati jednobojni ili šareni, otkačenog s cool detaljima ili klasični, veliki ili mali, u jarkoj ili neutralnoj boji, samo ga prilagodite svom stilu i zakoračite u svoj sretni ponedjeljak!

Posjeti Miss7.24sata.hr