Imamo cijene nove kolekcije Roberta Severa

Haljina Iris i podhaljina, 1200 kn
Izašla je nova resort kolekcija omiljenog domaćeg dizajnera Roberta Severa. Dvanaest odjevnih kombinacija u kojima se posebno ističu već slavne košulje Angie Rose i haljine na vezanje Sophia. Kolekcija naziva "Sonja"još jednom spaja sve ženske likove koji fasciniraju Severa
Vidi originalni članak

Fini pamuk, viskoza, lan i dodaci čipke, idealni su ljetni materijali, a kada dolaze u vidu prekrasnih haljina, košulja, suknji i kratkih hlača, znamo da se radi o kolekciji dizajnera čiji romantični izričaj doista cijenimo. Robert Sever u svojoj novoj kolekciji naglasak stavlja na kombinaciju ženstvenosti, opuštenosti i funkcionalnosti. Severova resort kolekcija idealno je ljetno ruho, bilo za obavljanje dnevnih obaveza, poput kombinacije kratkih hlača i košulja, bilo za romantične izlaske. U tom slučaju kao genijalan izbor bi došla haljina Iris, koja u kombinaciji s visokim štiklama postaje savršeni večernji look.

Lijevo: Haljina Iva, 650 kn; kruna 350 kn
Desno: Haljina Julija, 350 kn; kruna 350 kn

Ova nova kolekcija ne bi mogla proći bez modnih dodataka, poput već slavnih kruna, te jednog novog asesoara - slamnatog cekera od rafije, u koji stanu sve chic potrepštine za plažu. Lookbooku je fotografski potpis dao Marko Grubišić, a za make up su se pobrinuli Saša Joković i asistent Marko Tolić. Modeli su muza brenda Iva Marušić i po prvi puta predivna Lidija Lešić, dok je za produkciju zaslužan Slobodan Velicki.

Lijevo: Bluza Kata 350, hlače 450 kn
Desno: Bluza Nia (kratki i dugi rukav), 450 kn, hlače 450 kn, suknja 650 kn

Što o cijeloj kolekciji kaže Robert? 

"Nastavno na poznati stilski smjer branda - suvremenu odjeću s romantičnim i ženstvenim detaljima - izradili smo ovu kolekciju koja ženama, osim estetike, pruža i tako bitan element udobnosti i ugode. Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg brada. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe i ponosni smo da im to i možemo omogućiti“.

Lijevo: Haljina Sophia, 750 kn
Desno: Haljina i podhaljina Lucija, 1000 kn

Lijevo: Bluza Sophia, 550 kn, kratke hlače Ines 350 kn
Desno: Košulja Angie Rose, 480 kn, hlače 450 kn, suknja, 550 kn, ceker od rafije, 390 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr