I Severina je 'pala' na ove tenisice

Instagram
'Mrežaste' tenisice imaju jako puno poklonika među blogericama, zvijezdama i modnim znalcima, a i naša Severina je očito jako brzo postala fan!
Vidi originalni članak

Jesi već primijetila kako Instagramom vladaju jedne tenisice? Nama se čini da ih nose, vole i obožavaju baš SVI. Nove adidas Deerupt tenisice osvojile su sportsko-modnu scenu čim su se pojavile, a ni Severina na njih nije ostala imuna. Znamo što prvo pomisliš čim čuješ tenisice - trčanje, vježbanje, teretana, sport. Iako su Adidasove nove tenisice stvorene baš za sve navedeno, one su ujedno i super trendi komad koji se može nositi i kombinirati uz svaki proljetni outfit koji zamisliš. Severina je pokazala i kako...

Adidasove tenisice iskombinirala je uz plisiranu suknju i pulover, koji je dodatno naglasila remenom u struku. Ispod fotografije na Instagramu napisala je "Djevojka sa sela", ali nama nema baš ništa seosko u ovoj kombinaciji. Hvala Bogu na sportskom trendu koji se tako lukavo ušuljao u naše živote jer je sada potpuno i apsolutno prihvatljivo nositi svoje omiljene sportske tenisice uz fancy outfit!

adidas Originals Deerupt Runner, 749 kuna

Jedna od prvih poznatih djevojaka koje smo vidjeli u novom adidas modelu je Kendall Jenner koja ih je, kao ambasadorica brenda, ponosno prošetala čim su se pojavile. Međutim, ni naše trendi cure ne zaostaju za svjetskom elitom! Modne blogerice i Insta Influencerice Ana Bacinger, Rita Rumora i Karla Zelić također obožavaju ovaj model koji su iskombinirale na tri potpuno različita načina. 

Što smo od njih naučili? Da Deerupt jednako dobro izgleda i uz sportsku trenirku kao i uz traperice, ali se super fora može nositi i uz fancy outfit odnosno večernji izlazak!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr