I Raquel Mauri obožava ovaj Zarin blejzer za 299 kuna

Instagram @haileybieber
Prelijepa supruga Ivana Rakitića pokazala nam je kako u jednom outfitu uspješno kombinira high-street i dizajnerske komade
Vidi originalni članak

Raquel Mauri voli životinjske uzorke! Prije nekoliko dana smo je vidjeli u leopard trapericama, a sada i u blejzeru zmijskog uzorka. Možda najviše od svega veseli nas činjenica da je blejzer iz Zare i da može biti naš za 299 kuna. 

Lepršavi sako s uzorkom zmijske kože dio je Zarine jesenske kolekcije, a zbog svog mega popularnog printa jedan je od vodećih trendi komada za jesensku sezonu. 

Sako s uzorkom zmijske kože, 299 kuna

ZMIJICA Ovaj se uzorak nosi čak i na hlačama, a to jako dobro zna Adriana Đurđević

Ivan Rakitić svoju je suprugu izveo na koncert kolumbijskog Latin-pop pjevača Malume u Barceloni, a Raquel je za tu priliku odabrala kombinaciju mini crne haljine na koju je prebacila blejzer zmijskog uzorka, ali je struk dodatno naglasila tankim Gucci remenom. Raquel je velika ljubiteljica vrtoglavo visokih potpetica pa je tako i za ovu priliku odabrala Giuseppe Zanotti sandale s krznom, a cijelu je kombinaciju zaokružila Diorovom torbicom na lancu.

Raquel često kombinira dizajnerske i high-street komade, a ako ništa - uvijek nam je drago vidjeti Zaru na našim najdražim WAGS-icama!

Giuseppe Zanotti Sandals (10.100 kuna), Gucci remen (1.935 kuna), Dior J'Adior (10.700 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr