Hrvati obožavaju talijansku obuću: ''Kupci nam često prilikom ulaska u trgovinu komentiraju kako fino miriše koža''

Rodea
Udobna i kvalitetna obuća ono je po čemu je brend Rodea poznat u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Tvrtka Rodea je maloprodajni lanac obuće i torbi, multi brand, s preko 50 ak najvećim dijelom europskih proizvođača obuće. Na svim našim prodajnim mjestima nudimo udobnu obuću. Udobnost i kvalitetni materijali su glavna karakteristika kojom se vodimo prilikom odabira obuće za kupca. Prodajna mjesta se nalaze u strogim centrima hrvatskih gradova na PREMIUM lokacijama. Ističemo se po velikom izboru obuće najveće europske regije u proizvodnji obuće, ALICANTE (Španjolska), kolijevke europske proizvodnje obuće.

Tvornice obuće s kojima surađujemo su obiteljske tvornice koje generacijama proizvode obuću, 100% made in Spain. Brandovi koji su prepoznati kod naših kupaca su PANAMA JACK, WONDERS, PIKOLINOS, HISPANITAS, JUNGLA, GIOSEPPO, itd. Najveći dio ovih tvornica ima vlastite tvornice kože, što je u današnje vrijeme jako važno. Koža od koje se proizvodi obuća nije kemijski opasno tretirana da utječe na zdravlje čovjeka.

Istakli bi i naše talijanske dobavljače OLIP, brandovi AS98 i MJUS koji posjeduju vlastitu tvornicu kože i vlastitu proizvodnju obuće u Europi i poznati talijanski proizvođač obuće IGI&CO, 100% made in Italy. Njihova kožna, udobna obuća jako je prepoznata kod naših kupaca. Kupci nam često komentiraju, prilikom ulaska na prodajna mjesta, kako fino miriše koža.

Okrenuti smo obućarskim proizvođačima koji posjeduju svoje tvornice, u kojima rade generacijski školovani kalupari, kožari i kod ostalih brandova ARA, GABOR, HOGL, itd. I sezonsku obuću, zimi gumene čizme i kućne papuče također nudimo isključivo europsku proizvodnju iz pokrajine Alicante (100% made in Spain), kao i ljetne japanke i natikače nudimo isključivo brand IPANEMA koji koristi najkvalitetniji kaučuk u svojoj proizvodnji.

Također potičemo i svakog hrvatskog proizvođača obuće i galanterije na način da nudimo njihove proizvode u našoj ponudi, GALKO, JADRAN ČARAPE, SPALATINA, PAPUČA, PAKO-GIS. Na ovaj način posredno zapošljavamo nekoliko stotina djelatnika koji rade u proizvodnji.

Posebno smo ponosni na naše iskusno i ljubazno prodajno osoblje koje dugi niz godina prodaje obuće, ima značajnog iskustva i uvijek je na raspolaganju kupcima za pomoć.

Posjeti Miss7.24sata.hr