Hrabrom kombinacijom boja plavokosa prolaznica je razvedrila sivi dan

Pixsell/Josip Regović
Vidi originalni članak
  • U moru stajlinga u kojima su prevladavale tamne nijanse i neutralne boje ova se prolaznica izdvojila
  • Odvažno i dobro kombinirajući dvije jake boje izdvojila se modnim izborom iz mase
  • Najbolji modni dodatak? Po nama - pas. Ali tu smo totalno pristrani

Obožavamo boje! A dolazak jeseni nije razlog da se zavijemo u crno (što obožavamo, priznajemo). Boje postoje i nakon ljeta makar ih je ovih dana u gradu sve manje. Zagrepčanke su počele vaditi topliju odjeću, a često je ona u tamnim ili neutralnim tonovima - nadamo se da ulična moda neće postati bezlična i dosadna. Baš stoga pohvaljujemo outfit ove prolaznice koja se odlučila za dvije intenzivne boje i njima odskočila od mnoštva oko sebe.

MODA Trendi jakne od umjetne kože do 300 kn - evo gdje ih možeš pronaći

Sviđa nam se i spoj boja koje je odabrala - jake narančaste na hlačama tri četvrt duljine te intenzivne ružičaste košulje. Mi bi još dodali i žarko zelene štikle, da nas ne netko nešto pitao... No i ove "dad" tenisice dobro su se uklopile, a ni na njima ne nedostaje boja. Hm, možemo li reći da je ovo štene weimarskog ptičara svojom glatkom dlakom sive boje "umirilo kombinaciju? Vjerojatno ne, bilo bi pretjerano. No zato je privuklo mnogo razdraganih pogleda pasoljubaca. 

Sviđa li ti se kombinacija, kako odjevnih predmeta tako i boja, odabrali smo nekoliko sličnih košulja i hlača. Inače, modni trendovi diktiraju nošenje bermuda, ali i još kraćih hlača i u jesensko-zimskoj sezoni. Na primjer kao odijela s bermudama, sasvim kratkih hlačica visokog struka koje se nose na debele čarape i pulovere, a aktualne su i bicke, koliko smo vidjeli...  

Ulična moda Prolaznica je odjenula neobične kožne hlače. Pronašli smo ih u novoj Zarinoj kolekciji

Žuta košulja (Zara, 99,90kn), roze bermude (Zara, 229,90kn); zelena košulja (Stradivarius 179,90kn); crvene hlače (229,90kn, Zara); plava košulja (Zara, 99,90kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr