Hit komadi: Blejzeri su sinonim za stil

Goran Čižmešija
Ovaj komad odjeće dizajneri su učinili nešto drugačijim, mada ima i onih koji su ostali vjerni klasičnom obliku. Sako je praktičan i zahvalan, zbog toga i vrlo omiljen, jer se lako može zamisliti uz svaki stil, i najsvečaniji i najopušteniji.
Vidi originalni članak

Važan je samo izbor modela i materijala, a s obzirom na bogatu ponudu ove sezone, nije teško pronaći model koji odgovara baš svakom stilu. Sakoi od tvida se mogu naći od uskih modela koji ističu struk do ravnih i širokih s velikim džepovima. Moderni su i kraći modeli, i to bez ovratnika, u Chanel stilu, koji daju profinjenu notu svakoj odjevnoj kombinaciji.

Blejzeri prošiveni šarenim i sjajnim nitima izgledaju vrlo chic i uz traperice i hlače, ili suknju. Popularni su i sakoi s rukavima u drugoj boji, ali i modeli u žarkim tonovima, najviše plavim i crvenim, koji se odlično kombiniraju uz jeans. Za one koji vole elegantniji i profinjeniji stil tu su i tanki, svileni modeli, i kraći i klasične dužine, kao i oni s ruskom kragnom. Oni dizajnirani od svjetlucavih materijala nadahnuli su ove sezone mnoge dizajnere, jer jako dobro stoje i uz haljine, jeans, suknje, hlače, shortseve... Nezaobilazni su i boyfriend modeli muškog kroja, s izraženim ili uskim ovratnikom, u aktualnim bojama.

Posjeti Miss7.24sata.hr