Gdje kupiti Gucci sandale puno, puno jeftinije?

arhiva
High-street brendovi baš vole maznuti koju ideju dizajnerima, a mi se nećemo žaliti jer tako prođemo jeftinije
Vidi originalni članak

Sandale su ONE cipele koje svaka cura treba, mora i želi imati u ormaru. Već nekoliko sezona modnim svijetom vladaju super jednostavne sandale s remenčićima preko prstiju i oko gležnja. Stuart Weitzman i Saint Laurent jedni su od prvih dizajnerskih brendova čiji su modeli zavladali StreetStyle scenom, a ove godine sve su fashionistice poludjele za Gucci cipelama. 

Guccijeva posljednja kolekcija puna je odličnih modela, a kako to već biva s high-street brendovima, odlučili su se "inspirirati" njihovim modelima. Ako niste voljni dati i do nekoliko stotina eura za cipele (jao!), sigurno ćemo vas jako razveseliti kad vam kažemo da smo čak dva para Gucci sandala iz posljednje kolekcije pronašli u nevjerojatno sličnoj jeftinijoj verziji...

Gucci sandale, net-a-porter.com, 590 eura

Gucci sandale, net-a-porter.com, 590 eura

Ove predivne roze sandale možete kupiti u online shopu net-a-porter.com za 590 eura, ali nevjerojatno sličan model (u drugoj boji) pronašli smo u Zari za 350 kuna!

Zara sandale, 350 kuna

Zara sandale, 350 kuna

Ali, ni to nije sve! Na net-a-porter.com za oko nam je zapeo i ovaj šareni Gucci model sandala koje koštaju vrtoglavih 1,590 eura, a jako slične cipele u novoj kolekciji predstavila je i Zara, za samo 300 kuna!

Gucci sandale, net-a-porter.com, 1 590 eura

Gucci sandale, net-a-porter.com, 1 590 eura

Zara sandale, 300 kuna

Zara sandale, 300 kuna

Posjeti Miss7.24sata.hr