Heidi Klum i Lidl: najluđi traper za proljeće

PR/WhatsApp
Nakon Let`s Wow i Let`s Celebrate u ožujku stiže i treća kolekcija slavne manekenke za poznati lanac supermarketa. Kolekcija #LETSDENIM koja bojama i materijalima priziva proljetne dane!
Vidi originalni članak

Nakon razigranog leopard uzorka i zabavnih šljokica inspiracija poznatom modelu bila je - traper. Nova i treća kolekcija Heidi Klum stiže u Lidlove prodavaonice 5. ožujka pod nazivom #LETSDENIM. Kolekcija "Esmara by Heidi Klum" je kao i do sada size friendly - dolazi u konfekcijskim veličinama od 32 do 46, a po prvi puta u kolekciji će se naći i asortiman za djevojčice i tinejdžerice. Ženska linija sastoji se od 21 komada odjeće i 8 primjeraka iz dječje kolekcije, a za manje od dva mjeseca bit će dostupna u više od 10.000 Lidlovih trgovina.

Ovog puta Klum je inspiraciju pronašla u sunčanom Los Angelesu i naglasak je stavljen na komade od trapera. Naglasak je na pripijenim trapericama, ležernim traper košuljama, jogging varijanti traperica i zanimljivim traper jaknama. U kolekciji kojoj se veselimo su također i fino pleteni pulover natpisom, prugaste majice te šarene prugaste čarape. U kolekciji za djevojke i djevojčice naći će se zanimljive tregerice, majice s kapuljačama pa i kabanice.

ZABLISTAJMO ZAJEDNO! Isprobale smo: Lidl Let`s Celebrate Esmara by Heidi Klum kolekciju

„Oduvijek sam bila veliki obožavatelj trapera. Možete ga odlično kombinirati u mnogim prigodama: ponekad posve ležerno, a ponekad i u nekoj elegantnijoj kombinaciji. #LETSDENIM kolekcija odraz je te svestranosti i odlično se uklapa u sve stilove”, ističe Heidi Klum.

Posjeti Miss7.24sata.hr