Heidi Klum obožava crno-bijele kombinacije

Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
Poznati model i voditeljica brojnih televizijskih emisija, Heidi Klum, većinu svog života je provela okružena modom. No, to joj nije uvijek jamčilo visoke pozicije na top listama najbolje odjevenih zvijezda. Heidi voli pretjerivati bojama, uzorcima i često prelazi granicu dobrog ukusa kad je pokazivanje kože u pitanju, no posljednje dvije kombinacije dokazuju da joj jednostavni, a ipak efektni komadi najbolje stoje.
Vidi originalni članak

Srijeda 7. kolovoza bila je u New Yorku rezervirana za 'America's got talent', a tijekom dana Heidi je zablistala u dvije izvrsne crno-bijele kombinacije u kojima je u isto vrijeme djelovala elegantno i profinjeno, ali i itekako zavodljivo.

Tijekom dana uhvaćena je kako izlazi iz hotela na putu prema eventu organiziranom povodom osme sezone popularne televizijske emisije. Heidi je bila u odličnom raspoloženju, a njen osmijeh bio je odličan modni dodatak ljetnom stylingu. Odlučila se za dvodijelni crno-bijeli komplet koji u prvi plan stavlja njene besprijekorne noge. Strogi geometrijski uzorak odlično pristaje modelu, a žuta torba daje dašak osvježenja.

Za večer je odabrala crno-bijelo odijelo sa sakoom koji pozornost plijeni svojim asimetričnim detaljem. Unatoč tomu što je Heidi pokazala tek dio dekoltea, u ovom stylingu je itekako seksipilna, a tomu u prilog ide i podignuta kosa. Minimalan nakit stopio se s kombinacijom i tako naglasio decentni i elegantni dojam.

Inače sklona pretjerivanju, Heidi je pokazala da joj odlično stoje smirenije kombinacije koje sadržavaju potreban stilski twist (crno-bijele kockice i asimetrični detalji). Voljeli bi da Heidi animalni uzorak pohrani duboko u ormar, a češće nosi ovakve outfite koji joj besprijekorno stoje.

U galeriji detaljnije pogledajte što je Heidi sve nosila...

Posjeti Miss7.24sata.hr