Heidi Klum i Rosie Huntington-Whiteley obožavaju elegantne japanke sandale!

Instagram@giaborghini
Vidi originalni članak
  • Savršena cipela neophodna je za ljetni look
  • Udobnost, dobar izgled i kvaliteta su na prvom mjestu i zato ne iznenađuje hibrid obuće
  • Japanke sandale postale su pravi hit među svjetskim zvijezdama

Japanke su zasigurno omiljena ljetna obuća za odlazak na plažu i kupanje. A s obzirom na ležernost ove obuće, nije toliko često viđena po gradu. Ipak, stiglo je novo vrijeme japanki koje su se transformirale u sandale, a njihovom šarmu i udobnosti nisu odoljele ni zvijezde poput Heidi Klum, Rosie Huntington-Whiteley ili Gabrielle Union-Wade.

Moda Pronašli smo 12 fantastičnih bijelih hlača na sniženju za elegantno ljeto!

Ove dame obožavaju ovu neobičnu ljetnu cipelu koja je zbog svojih karakterističnih remenčića poznata i kao sandala s T-remenom. Razumljivo, jer ova obuća pruža minimalistički i elegantan look, a ujedno savršeno pristaje svakom ljetnom outfitu! Kako bi se istaknule od klasičnih japanki, ljubiteljice mode biraju modele od (umjetne) kože umjesto gume, a nerijetko ove japanke dolaze i s potpeticama.

Također, japanke sandale dolaze u neutralnim zemljanim tonovima te u bijeloj, bež, smeđoj ili crnoj boji. Upravo ta neutralnost im je dodatna prednost jer nove moguće modne kombinacije su jednostavno beskonačne!

Kod zvijezda su posebno popularni modeli brenda Giaborghini čija se cijena kreće od 500 eura, ali u ponudi high street brendova smo pronašli pristupačnije alternative!

S lijeva na desno: C&A (75,90 kn), Laura Biagiotti, Zalando (335,00 kn), Mango (249,90 kn), Bershka (149,90 kn)

 

Moda Polo majice se vraćaju, ali ovoga puta u iznimno cool i seksi izdanju!

Posjeti Miss7.24sata.hr