H&M ima baš romantičan džemper spuštenih ramena. Veliki su hit i ove sezone

H&M H&M
Vidi originalni članak

Jesen i hladniji dani pred nama ne znače nužno da moramo nositi široke i oversized komade. Iako ima dana kada sve što želimo je ne izići iz trenirke, ipak u nekim trenutcima se želimo osjećati elegantno i ženstveno. Najjednostavniji način za to je nošenjem džempera koji pokazuju ramena i ključne kosti. Iako na prvu djeluju nepraktično za kombiniranje, džemperi spuštenih ramena su idealni komadi za one dane kada se želimo malo srediti i osjećati se bolje u svojoj koži, a da nam je i dalje toplo. Ovaj trend bio je veoma popularan tijekom 2000-tih godina, a čini nam se da će biti veoma popularan i u jesen 2024. jer je u trgovinama izbor zaista šarolik.

Izbor džempera golih ramena u ponudi je više manje jednak, razlikuju se eventualno po boji ili debljini materijala, ali mi smo pronašli jedan malo drugačiji model u H&M web trgovini. Riječ je o bijelom džemperu koji na prvu ruku izgleda veoma klasično i dobro poznato, ali za razliku od velike većine iz ponude, dio koji pada preko grudi nije uzak i stegnut već lagano pada u valovitom stilu i daj cijelom komadu romantičniji izgled. Njegova cijena veoma je prihvatljiva, a H&M džemper košta 24,99 eura te dolazi u bijeloj i tamno sivoj boji. 

Moda Ovaj preslatki vuneni komplet iz H&M Edition kolekcije odmah nas je osvojio

H&M džemper spuštenih ramena izgleda poprilično kvalitetno, a riječ je o malo debljem rebrastom materijalu te bez obzira na otkrivenu kožu odaje dojam da je u njemu veoma toplo. Važno je naglasiti i da je riječ o kraćem džemperu, pa će se odlično slagati s hlačama visokog struka, a spasit će nam dan kada ne znamo što nositi na posao, ali i na večeru s prijateljicama. Džemper dolazi u veličina od XXS do XXL, a vjerujemo da će biti jedan od komad za kojim ćeš često posezati prilikom smišljanja modnih kombinacija.

Moda H&M-ova mala crna haljina s čipkastim detaljima odlično će pristajati i uz mokasine i uz čizme

Posjeti Miss7.24sata.hr