H&M bluza u 4 boje na prvu se čini kao svaka druga, ali mali detalji čine veliku razliku

H&M Foto: H&M, bijela bluza
Vidi originalni članak

Malo koji high street brend u ponudi ima klasične komade s dozom detalja koji će biti trendi i za nekoliko sezona. Volimo kupovati komade koji su hit u tom trenutnu, ali uvijek ćemo prednost dati onima koji su vječni. Jedna od takvih je i ova H&M bluza. Iako se na prvu čini kao svaka druga bluza, osim što dolazi u čak četiri boje, na sebi ima brojne zanimljive detalje.

H&M bluza je lagana i prozračna, a idealna je komad za dane kada želimo izgledati profinjeno i ženstveno. Naime, bluza ima zatvoreni, okrugli ovratnik, ali njezin na prvu strogi izgled ublažuju kratki šišmišasti rukavi koji vise s ramena i daju elegantnu siluetu i dimenziju laganom materijalu. 

Iako bismo to očekivali kada pogledamo samo gornji dio bluze, ona ne pada ravno, već se skuplja u struku što figuru čini užom i cijeloj modnoj kombinaciji automatski daje dimenziju s kojom se igra kroz širinu ramena i uski dio na struku. Iako sužen, taj dio nije napravljen da stišće tijelo, već na to područje lijepo prijanja pa se ne moraš brinuti da će ti nešto što ne želiš da se vidi biti istaknuto. Ovakav model možeš nositi uz hlače, ali i suknje s kojima će sa spojiti i izgledati kao da je haljina.

Još jedna posebnost je i zanimljiv, teksturirani materijel, a bluza dolazi u čak četiri boje - bijeloj, crnoj, narančastoj i bež, a osim u šarolikosti boja, bluza dolazi i u velikom rasponu veličina od XS do XXL. Cijena bluze je 19,99 eura, ali požuri jer se brojevi veoma brzo prodaju.

Moda Cvjetne bluze su nezaobilazni komad svakog proljeća, a najljepše smo našli u Mohitu

Posjeti Miss7.24sata.hr