Gucci mokasinke: ove bezvremenske cipele pametna su modna investicija za jesen

Instagram @chiaraferragni Foto: Instagram @chiaraferragni. Gucci mokasinke
Vidi originalni članak
  • Mokasinke i balerinke klasična su obuća koju obožavamo nositi svake jeseni, a ni ova sezona nije iznimka
  • Među mnoštvom novih modela, uvijek se vraćamo i dobro poznatim, već kultnim modelima poput mokasinki modne kuće Gucci
  • S prepoznatljivim logom ili kopčom, Gucci mokasinke obožavaju i celebrityji i brojne modne trendseterice, stoga su i ove jeseni odličan izbor ako razmišljamo o modnoj investiciji koja će nam se isplatiti 

Gucci mokasinke odavno su postale luksuzan dio capsule garderobe koji obožavaju brojne fashionistice i celebrityji, a ove godine slave 70 godina od kad su po prvi put predstavljene. Ove dizajnerske cipele lansirao je 1953. Aldo Gucci, sin osnivača ove slavne modne kuće.

Prvi model bile su jednostavne kožne cipele ukrašene metalnom kopčom. Mokasinke su ubrzo postale omiljene cipele slavnih modnih ikona poput Brigitte Bardot i Jane Birkin, a danas i dalje dokazuju svoju bezvremenost, budući da su sve ove godine ostale u modnom fokusu kroz različite modele, od klasičnih minimalističkih do maksimalističkih s Gucci logom ili krznom.

U svakom slučaju, Gucci mokasinke klasične su i udobne cipele koje su i pametna modna investicija budući da su prilagodljive za sve stilove i outfite. Osim možda najpoznatijeg, Horsebit modela, u Gucci kolekciji nalazi se i svježija verzija, ali ništa manje klasična, u modelu Jordaan.

Osim glatke kože, Gucci mokasinke danas dolaze u raznim varijantama, od brušene kože do raznih drugih tekstura, poput rafije te s otisnutim logom brenda, s chunky đonom, u jarkim i neutralnim bojama te i u verziji natikača. Na ovaj način Gucci mokasinke uvijek ostaju u trendu!

Moda Reserved u novoj kolekciji ima predivne modele kožnih mokasinki - donosimo sve modele!

I ove sezone gledamo već dobro poznate, ali i nove modele koje možemo uklopiti u našu jesensku garderobu.

Izdvajamo deset modela uvijek chic Gucci mokasinki!

Moda 8 modnih kombinacija koje izgledaju iznenađujuće dobro baš s ravnim cipelama!

Posjeti Miss7.24sata.hr