Grudnjaci bez naramenica obavezni su ljetni detalj, a ovo su najbolji modeli

Instagram@emmahonohan
Vidi originalni članak
  • Ljetne haljine bez rukava, topovi i bustieri naprosto ne funkcioniraju s klasičnim grudnjacima
  • Uz topove bez naramenica, najbolja opcija za ovakve prigode su grudnjaci koji će držati sve na svom mjestu
  • Najvažniji faktor jest da grudnjak ne klizi i da izgleda neprimjetno ispod odjeće

Jedan od ljetnih problema jest pronalaženje adekvatnog grudnjaka. Prekrasne haljinice otvorenih leđa, seksi topovi s asimetričnim izrezom i sve popularniji bustier grudnjaci kao dominanti komadi modnih kombinacija stavljaju pred izazov donje rublje.

Najveći problem leži u tome što većina grudnjaka bez naramenica nakon nekog vremena počinje „kliziti“, a dodatni ekstrem je da je preuzak i prekida cirkulaciju, svrbi i naprosto je neudoban. Iako lov na grudnjake može biti noćna mora, postoji toliko mnogo slatkih haljina bez naramenica, topova i kombinezona koji samo čekaju za nošenje, pa smo zato pronašli idealne modele grudnjaka s kojima neće biti muke!

Prvo i osnovno pravilo jest pronaći onaj koji ti stvarno pristaje. Ispravna veličina je krucijalna, kako u smislu udobnosti tako i praktičnosti, a zatim se posveti odabiru modela. Od klasičnog push upa koji će dodatno naglasiti poprsje, preko efekta trake koji je idealan za manje grudi, sve to balkonet grudnjaka, izbor je velik i prilagodljiv svim veličinama i građi tijela.

Preporuka je da se bira grudnjak čistih linija s bešavnim završecima jer tako izgleda „nevidljivo“ ispod haljina, majica i topova, a većina grudnjaka dolazi s naramenicama koje se lako skidaju. Također, naramenice omogućavaju i brojne načine zakopčavanja, od klasičnog na ramenima, preko cik-cak na leđima i poput bikinija oko vrata. Za dublje dekoltee i komade koji otkrivaju leđa, naramenice je najbolje potpuno ukloniti.

S lijeva na desno: Dorina (145,00 kn), Next (218,00 kn),  H&M (189,90 kn)

Iznimno je bitno da grudnjak koji odabireš ima silikonski obrub s unutarnje donje strane i dijela na leđima kako ne bi došlo do već spomenutog neželjenog klizanja , a za dublje dekoltee, savršen je odabir grudnjak srcolikog izreza.

Kod odabira boja, promisli uz koje ćeš kombinacije nositi samostojeći grudnjak ako ne bi dobila kontraefekt. Najčešće opcije su crna, bijela i nude nijanse koje se lijepo stapaju s kožom i time se najbolje postiže efekt kao da se ispod odjeće ne nosi ništa.

H&M setovi po dva para grudnjaka (149,90 kn svaki)

Odaberi svoj model i ponosno pokaži leđa, vrat i dekolte, ljeto je stiglo!

Moda Ovih 5 modnih pogrešaka radimo gotovo uvijek tijekom ljetnih mjeseci

Posjeti Miss7.24sata.hr