Gošća ste na vjenčanju? Evo kakvu biste haljinu trebali odjenuti prema horoskopu!

arhiva
Ako već nemate osobnog stilista vjerojatno ste ga bar jednom poželjeli. Osobito u situacijama kad vas jako dobri prijatelji pozovu na vjenčanje...
Vidi originalni članak

Istaknuti struk, oblikovati tijelo, sakriti sve eventualne nedostatke, učiniti od vašeg tijela u najmanju ruku pravu božicu Afroditu novog doba. Sve ovo (i još poneki dodatni) su zahtijevi koje najčešće očekujete da ispuni haljina koju ćete odjenuti na vjenčanju koje je sve bliže...

Umjesto da se zamarate pokušavajući odgovoriti svim tim prohtjevima, proučite vlasitit horoskop i otkrijte koja je haljina idealna za vas.

Ovan

Uvijek ste prvi na plesnom podiju pa vam treba haljina koja vam neće smetati u kretanju, ali ćete se upravo zahvaljujući njoj isticati u masi. Odaberite model u žarko crvenoj boji i (po mogućnosti) s hrabrim dekolteom.

Bik

Možda niste rođeni kao princeza, ali se volite tako osjećati. Preferirate elegantan stil koji ne ističe previše senzualnost, seksipil i zavodljivost. Zato vaša idealna haljina mora imati čipku!

Blizanci

Baš kao što i priliči Blizancima, volite dvobojne odjevne komade koji su sve samo ne obični. Neobični krojevi i boje uvijek su vaš odabir, a čak i kad pronađete savršen model prije nego se odlučite na kupnju sigurno ćete dobro promisliti...

Rak

Prezirete jeftin izgled pa ne čudi što vas uvijek iznova oduševe metalik boje. U dubini duše ste prava klasičarka pa su retro plisirane haljine pun pogodak za vas.

Lav

Naravno, vi ste kraljica pa očekujete i kraljevski izgled. Volite privlačiti poglede pa će dugačka haljina u jarkoj boji i s visokim prorezom na nozi vjerojatno biti vaš prvi izbor.

Djevica

Iako tako ne izgleda na prvi pogled, vi ste vrlo jednostavni. Volite kvalitetnu odjeću u neutralim bojama koja će istaknuti vašu liniju. Ipak, niste ljubitelji ekspreimentiranja pa je najbolje da se držite jednostavnih krojeva.

Vaga

Sve nijanse plave boje u kombinaciji s asimetričnim uzorcima ili krojevima u vama će probuditi kraljicu plesnog podija.

Škorpion

Uživate u praćenju i isprobavanju najnovijih trendova pa neće biti čudno ako umjesto elegantne (već viđene) haljine odaberete efektan kombinezon koji će mamiti uzdahe gdje god se pojavite. Kad su boje u pitanju, postoje samo dva točna odgovora: crvena ili crna.

Strijelac

Vrlo ste spontani pa se ne volite "zamarati" razmišljanjem unaprijed o odjevnoj kombinaciji koju ćete odjenuti za ovaj važan događaj. Zato se nemojte čuditi kad se u posljednji tren nađete u pravom modnom problemu. Vjerojatno ćete završiti u haljini koja vam se uopće ne sviđa, ali ćete svejedno izgledati veličanstveno. Možda ste onda u pravu kad uopće ne razmišljate na stilski način...

Jarac

Vi ste ustvari pravi modni mudrac. Znate koliko je pametno ulagati u kvalitetne komade koje ćete moći nositi u brojnim situacijama a da nitko ne primijeti da ste opet u istom... Vaš će izbor vjerojatno biti crna haljinica koja otkriva preplanule noge. Pametno, svi će gledati u noge umjesto u haljinu...

Vodenjak

Vodenjaci u pravilu imaju zanimljiv modni ukus koji mnogi ne razumiju i to je potpuno u redu. Nosite ono što se vama sviđa, pa čak i ako to možda neće izazvati kolektivno okretanje glava kud god prođete. Vaši su omiljeni komadi najčešće pomalo ekscentrični, ali ono što je sigurno, ako želite izgledati spektakularno - odaberite tirkizne nijanse!

Ribe

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su u potpunosti slobodnog duha. Svojom pojavom redovito izazivaju pravu lavinu komentara, a mnogi će se iznenaditi koliko su komadi koje Ribe nose (i genijalno kombiniraju) ustvari pristupačni! Zato, zavirite u trgovine high street brendova i odaberite neku basic haljinu koju ćete uz pomoć nakita koji se skriva u vašim ladicama učiniti veličanstvenim odjevnim predmetom.

Posjeti Miss7.24sata.hr