Mislav Čavajda postao model

Tomislav Bahorić zakleti minimalist i zaljubljenik u crno i avangardu, radi odmak u smislu boje, pa predstavlja svoju kolekciju Deep blue (s) dvojakog naziva koja igrom riječi predstavlja boju, ali i stanje duha.
Vidi originalni članak

Početna ideja je radnička mandura reinterpretirana na avangardan način te kombinezon koji stvara pravu modnu bajku. Plava boja kao cjelovit motiv te različite strukture tkanina čine savršenu skladnu cjelinu, a cool izgled kolekcije postignut je skinny izgledom u donjim, te volumenom u gornjim dijelovima.

Vodeći komad kolekcije je kao i dosad sako, koji je nosiv sa dvije strane te kombinezon interpretiran na potpuno novi način. Transformabilnost pojedinih elemenata čine kolekciju multifunkcionalnom. Jasno naglašena muška forma istražuje i androgenost u odijevanju ne negirajući pritom osnovne muške elemente. Od materijala prisutni su: pamuk sa elastinom, organdi, te malo kože.

Glavnu ulogu u kampanji Tomislav Bahorić dodijeli je glumcu Mislavu Čavajdi poznatom po svome osebujnom i individualnom modnom izražaju. Revija Tomislav Bahorić na rasporedu je prvog dana Cro A Portera, 21. ožujka 2012. u Kući za ljude i umjetnost Lauba.

U galeriji detaljnije pogledajte novu kolekciju...

Posjeti Miss7.24sata.hr