Glamurozno izdanje Barbare Kolar

Igor Kralj/PIXSELL
Svečana dodjela nagrade Ponos Hrvatske održana je u nedjelju 19. siječnja u Muzeju suvremene umjetnosti u organizaciji 24 sata i HRT-a. U vrlo pozitivnoj atmosferi koja je vladala tijekom dodjela nagrada, najviše pogleda je prikupljala Barbara Kolar u ulozi voditeljice programa.
Vidi originalni članak

Barbara je zablistala u vrlo elegantnom izdanju primjerenom ovakvoj manifestaciji. Haljina zagasito crvene boje ukrašena je na dekolteu kombinacijom izvezenih perlica i šljokica čime se dobila prava glamurozna nota koja je na elegantan način naglasila dekolte. Igra materijalom na struku dodatno je naglasila taj dio tijela, a kako se haljina blago širi i pada prema podu- vizualno je produžila liniju.

Voditeljica je kosu podignula u punđu s nekoliko raspuštenih pramenova koji su uokvirili lice. Kombinacija crnog smokey eyesa i linije tuša za oči te crvenog sjajila na usnama uklopila se u čitav styling i Barbara je izgledalo vrlo damski.

Udruga Ponos Hrvatske od 2005. godine trudi se promovirati humanost, hrabrost, poštenje i dobrotu kroz price dobitnika koji svojom plemenitošću pokazuju da je, unatoč crnim i mračnim vijestima, uvijek moguće odabrati drugačiji životni put.

Svačanosti su prisustovala brojna poznata lica, uključujući i sam državni vrh i predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović koji je podržao nagradu Ponos Hrvatske i u dobitnicima prepoznao snagu koja plemenitošću stvara ljepšu i bolju Hrvatsku kakvoj svi težimo.

Više o dodjeli nagrada pogledajte ovdje.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr