Gigi Hadid sjajno nosi najbolje trendove sezone. Pronašli smo slične komade!

profimedia
Vidi originalni članak
  • Model Gigi Hadid prošetala je u odličnoj casual kombinaciji
  • Spojila je trendi pletivo i komade inspirirane Y2K modnim pokretom
  • Opušteni look dodatno je upotpunila izvrsnim detaljima

Gigi Hadid ne samo da nam svojim pojavljivanjem na pisti pokazuje zašto je jedan od najtraženijih modela, već i izvan modne piste predstavlja najnovije trendove i kako ih kombinirati. Prije samo nekoliko dana Gigi Hadid ponovno su uhvatili paparazzi u stvarno cool izdanju, a look odlikuje nekoliko trendova koje svi volimo. Otkrivamo koji su to trendovi, kako ih nositi i prije svega gdje ih možeš kupiti!

Manekenka nas je prvo očarala svojim izgledom na eventu britanskog Voguea u zelenoj svjetlucavoj haljini Self-Portraita, čije je novo zaštitno lice, ali jednako dobru kombinaciju odabrala je i za potpuno ležernu priliku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait)

Naime, tijekom posjeta SoHo Houseu u New Yorku, manekenka je odabrala casual, ali totalno moderan look koji ima nekoliko trendova u rukavu. Prvi trend je svakako pleteni top s upečatljivim uzorkom i detaljima u različitim bojama koji ovaj komad čine posebno privlačnim. Već je poznato kako su pleteni i heklani topovi ljeti jednostavno obavezni, a s tim se slaže i Gigi! Uz top je kombinirala još jedan trend koji je trenutno neizostavan – traperice niskog struka!

Moda Haljine od rebrastog pletiva s razlogom su hit koji ćemo nositi i u jesen, donosimo izbor

S lijeva na desno: Zara (159,90 kn), Mango (349,90 kn), Converse, Zalando (679,00 kn)

Šećer na kraju su Converse tenisice, poznatije kao Starke u klasičnoj crnoj boji koje obožavamo u sva godišnja doba. Starke su sjajan odabir za udobnost, ali i kulerski dojam koji opušta svaki outfit. Gigi je čitavu kombinaciju upotpunila s neobičnom verzijom bucket šešira i klasičnim sunčanim naočalama sa zlatnim okvirima. Jednostavno odličan styling za svakodnevne obaveze!

Moda Kultne Starke imaju novo lice i već su postale pravi modni hit!

Posjeti Miss7.24sata.hr