Genijalno! Ideju kako napraviti hlače o kakvima maštamo krademo od domaće influencerice

Instagram @lia_stazia
Vidi originalni članak
  • Svi mi znamo neuspješno tragati za savršenim komadom odjeće koji smo zamislili
  • Dok će neki u takvim situacijama prihvatiti poraz i pribjeći kompromisu, postoje i oni koji će stvar uzeti u svoje ruke i jednostavno stvoriti ono što su zamislili
  • Željka Molnar naša je poznata influencerica koja definitivno spada u ove potonje, a njezina nas je kreativna intervencija kreiranja traperica s uzorkom rajčica oborila s nogu

Sigurni smo da nismo jedini kojima je nemali broj puta na pamet pao kakav komad odjeće koji smo smatrali savršenim, ali je imao jednu veliku manu - postojao je samo u našoj glavi! Suočeni sa situacijama kada u trgovinama ne uspijevaju pronaći ono što su  zamislili, bilo da savršeni komad uopće ne postoji, budući da dolazi po cijeni koju si ne mogu priuštiti, ljudi se u pravilu dijele na dvije skupine - one koji se pomire s porazom i pribjegnu kompromisu i one koji stvar uzmu u svoje ruke i jednostavno stvore ono što su zamislili.

Željka Molnar, znana i kao lia_stazia, naša je poznata influencerica koja definitivno spada u ove potonje, a njezin video koji je prije podijelila na svom Instagram profilu savršen je primjer kreativnog pristupa modi.

Moda Stradivarius ima najslađu kolekciju nakita s malinama, trešnjama, jagodama, limunima

Naime, Željka je poželjela traperice s uzorkom cherry rajčica, a rješenje kojemu je pribjegla oduševilo nas je u jednakoj mjeri kao i krajnji rezultat. Uzela je par svjetlih traperica, kistove i boju za tkaninu te se bacila na oslikavanje. Kako bi bila sigurna da joj se sviđa izgled samih rajčica, prvo ih je crtala na papiru akrilnim bojama, a dobivene je slike koristila za stvaranje željenog uzorka na trapericama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Željka Molnar (@lia_stazia)

Ovom nam je kreativnom intervencijom pokazala kako uz malo mašte i truda možemo stvoriti nešto uistinu posebno i jedinstveno, a moramo priznati da smo ove traperice ukrašene razigranim crvenim plodovima i sami poželjeli, budući da u svaki styling u kojem će zaigrati glavnu ulogu unose dašak ljeta i radosti. Iako su joj za oslikavanje bila potrebna tri dana, uloženo vrijeme se itekako isplatilo jer je stvorila statement komad odjeće koji nigdje neće proći nezamijećeno.

Osim što je njezin projekt inspiracija za sve koji žele unikatne komade odjeće prilagođene vlastitom stilu, on je i odličan podsjetnik da se ponekad najljepši modni komadi ne nalaze na policama trgovina, već u našoj mašti. Istina, potrebno je nešto truda i materijala da ideja zaživi, no osjećaj zadovoljstva koji pruža nošenje nečega što smo sami stvorili baš ništa ne može nadmašiti, a posebice kada rezultat izgleda ovako sjajno! Mi smo oduševljeni!

Moda Kakva torba! Potpisuje ju, kao i najslađe šeširiće, Lidija Lešić i njezin My Choice

Posjeti Miss7.24sata.hr