Genijalne su! Maja i Olja ni sa gipsom ne odustaju od štikli!

instagram @janko_popovic_volaric
Hej, pa ovo zaslužuje poseban respekt! Maja Šuput i Olja Vori ni sa nogom u gipsu ne odustaju od obožavanih visokih potpetica
Vidi originalni članak

Maja Šuput je prije nekoliko dana završila sa nogom u gipsu i štakama u rukama. Pardon, jesmo naglasili da se radi o rozom gipsu?! Zanimljivo, gotovo u isto vrijeme i Olja Vori se na Instagramu "pohvalila" svojim gipsom na nozi. Međutim, niti jednu od njih gips nije spriječio u svakodnevnim obavezama - a ni nošenju štikli! 

Maja je već nekoliko puta prošetala svoj gips i doslovno ga stilizirala uz svoje modne kombinacije. Sinoć se na premijeri filma Zvijezda je rođena pojavila u kratkim kožnim hlačicama i off-the-shoulder topu, a nekoliko dana ranije u mini kožnoj suknjici. 

Maja Šuput

Maju prošlog vikenda gips na nozi nije omeo u nastupu na jednom zagrebačkom vjenčanju i svejedno se pojavila u mini haljini i visokim potpeticama. Prigrlila je svoj novi modni detalj i dodatno ga "ukrasila" veselom čarapom koja se uklopila u njezin svadbeni look.

 

Olja Vori dobila je pak poseban gips koji je na potplatu ukrašen otiskom pseće šapice, a ni vječno stylish Olja nije odustala od nošenja štikli bez obzira na ozljedu. Pa ove žene su kraljice!

Leopard suknja, upadljivi ružičasti pulover s printom, štikle i - gips! To je look kojim nas je Olja oduševila, a nekako ne sumnjamo da će djevojke na svojim Instagram profilima podijeliti još puno genijalnih fotki sa svojim gipsevima...

Nas su baš razveselile, a i znaš kako se kaže - čaša je uvijek napola puna! 

Posjeti Miss7.24sata.hr