Gdje se sređuju pravi muškarci?

Instagram/Nives Celzijus
Ljuti ste na modne časopise i portale jer sustavno zanemaruju mušku modu i ljepotu? To od sada više neće biti problem jer nam u pomoć pristižu naši novi kolumnisti Marko i Tomislav, duo koji se skriva iza imena Beard Gang. Marko je po struci projektni menadžer koji živi sto na sat pa se tako bavi online marketingom, brandingom, glazbom, raznim kreativnim granama i projektima općenito. „Svestranost je moja strast i ne mogu se zadovoljiti monotonim stilom života“, reći će ovaj osebujnim mladić. Tomislav, mazga iz Dalmacije, kako se sam izrazio, je pak grafički tehničar koji se bavi dizajnom, a inspiraciju crpi uz raznim granama umjetnosti.
Vidi originalni članak

Dečki nam u svojoj prvoj kolumni otkrivaju gdje se to sređuju pravi muškarci.

Do nedavno tabu tema, a danas apsolutni hit, bez dileme možemo reći da sve više muškaraca drži do svog izgleda. Posebno za vas otkrivamo pravi muški plejs u centru Zagreba koji će vas naprosto oduševiti.

Naše omiljeno mjesto za uređivanje brade, kose i brkova je svakako salon “Salon” koji se nalazi na Britancu (Ilica 65). Užarena atmosfera, prepuna testosterona, u svakom pogledu odudara od standardnih frizeraja koje ste do sada imali prilike isprobati. Ovo nije salon u kojem ćete čekajući svoj red sjediti i listati random modni časopis, već ćete popričati s brijačima, zapaliti cigaretu, nasmijati se i vjerojatno popiti koju ljutu, uz atmosferu upotpunjenu glazbom 50-ih i 60-ih godina.

Pravi moderni brijači bacit će svoje sugestije, informirati vas o raznim stilovima i poslušati sve vaše zahtjeve. Nakon što se zavalite u ugodnu kožnu stolicu, kreće akcija te ćete iskusiti sve čari prave brijačnice, od toplih ručnika koji pripremaju vaše lice za brijanje britvom do preciznog šišanja i pomada koje će upotpuniti vaš izgled.

Također ćete imati prilike upoznati se s preparatima koji služe za njegu brade i brkova, a njihovi ugodni i muški mirisi nikoga neće ostaviti ravnodušnim, vjerujte nam na riječ, isprobali smo. 

Salon je jedno od rijetkih mjesta gdje možete doći njegovati svoj izgled, a nakon tretmana osjećati se kao pravo muško. Više informacija potražite na njihovom Facebooku.

Dakle dragi dečki, ukoliko uopće ne znate gdje da krenete, a kamoli kakvu frizuru želite, Beard Gang vam je otkrio adresu koju morate posjetiti.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr