Gdje možeš nabaviti ovakav genijalan (i povoljan) top kao kod Lane?

Sanjin Strukić/Pixsell
Lijepa pjevačica Lana Jurčević izvrsno nosi ovaj prugasti top iz high street trgovine, a mi smo pronašli još ovakvih preslatkih primjeraka
Vidi originalni članak

Ponekad samo jedan komad odjeće može činiti razliku. To jako dobro zna pjevačica Lana Jurčević koja je na Festivalu igračaka u Ivanić Gradu zablistala u jednostavnom, ali jako zapaženom modnom izdanju. It komad cijelog outfita bio je upečatljivi top na vezanje na prugice.

Ovaj komad je prije nekoliko mjeseci bio dostupan u high street trgovini Bershka, no ne brini. Možda ovaj top više nije dostupan, ali njegove slične izvedenice su i dalje dostupne u spomenutoj trgovini. I pogodi što još? Neki od topova na vezanje u stilu 80-ih su sniženi.

Lana nam je dala dobru ideju - ovi topovi se najbolje kombiniraju s trapericama ako želiš postići neki ležeran look, a ni šilterica nije na odmet. Mi bismo možda radije kapu ravnog šilta jer bi uz velike ringove naušnice dojam bio malo više gangsterski. No, topovi na vezanje ili preklop su vrlo transformativni. 

Možeš ih kombinirati uz suknje visokog struka i neke naušnice u obliku cvijeća, ili pak pronaći cijeli komplet  - i bluzu na preklop i hlače istog uzorka. 

Estrada Kako je Lana Jurčević odgovorila na prozivke

Posjeti Miss7.24sata.hr