Gaćice bez kojih se ne može: Pet modela koji se moraju naći u ladici

Getty Images
Pažnju koju posvećujete odabiru idealnog grudnjaka, trebala bi pridavati i gaćicama te se pobrinuti da u svojoj kolekciji donjeg rublja uvijek imate ovih pet modela
Vidi originalni članak

Jedna od prvih stvari koje radimo ujutro je oblačenje novog para gaćica nakon tuširanja. One su temelj svakog dobrog outfita kao i grudnjak koji savršeno pristaje. Ako ćemo iskreno, onda većina žena češće posvećuje pažnju odabiru grudnjaka nego gaćica, ali zapravo bi to trebalo biti jednako. Stoga je vrijeme da prebacimo fokus na tangice, bokserice i ostale modele. Zasigurno svaka od vas ima neke omiljene, kojih ima najviše, ali ovih pet modela svakako bi se trebalo naći u vašoj ladici s donjim rubljem:

Tangice


Jeste li znale da i među tangama postoje različiti modeli? Postoje one koje se popularno nazivaju 'G-string' i imaju trokutić tkanine odsprijeda te tek malenu trakicu odostraga. Ne postoji bolji model kojeg možete nositi ispod superuskih haljina i suknji od ovog. Malo 'pristojnija' i udobnija verzija g-string tangica, sa više materijala i debljim stražnjim dijelom su obične tange. One su, također,idealne su za ispod komada kroz koje se naziru rubovi gaćica. Same po sebi su jako seksi, a uz malo čipke, s mašnicom ili zanimljivim uzorkom ostavljaju bez teksta.

Bikini



Danas je termin bikini jako rasprostranjen i ne upotrebljava se samo kod kupaćih kostima. Ako vam nije jasno o kojem se modelu gaćica tu radi, smatrajte to nekom sredinom između tangi i najobičnijih gaćica, koje podsjećaju na donji dio bikini kostima. Najčešće su uske sa strana, dok odostraga taman prekrivaju ključne dijelove i idu preko pola guze. Ne samo da su jako seksi, već se, također, manje naziru ispod odjeće, a najbolje idu uz traperice.

Obične gaćice



Možda i nisu toliko seksi, ali su najudobnije i savršene za svaki dan. Slične su bikini gaćicama, ali imaju više materijala i prekrivaju veći dio tijela. Uz zanimljivi dizajn, nikome neće na pamet pasti riječ 'granny'.

Bokserice



Što se tiče gaćica, bokserice su najpristojniji model za žene. Ne samo da su super udobne. već često, baš poput tange, savršeno odgovaraju ispod uske odjeće, gdje se ne bi trebali nazirati rubovi. To naravno vrijedi za one odgovarajućeg kroja i materijala. A i najbolje su za ispod kratkih, lepršavih suknji na vjetroviti dan za idealan Marilyn Monroe moment. Možda se i radi o tipičnom muškom donjem rublju, ali odaberete li uski model sa čipkom ili od nježnog materijala, izgledat će jako ženstveno. Također, savršeno će zamijeniti donji dio pidžame.

Visoki struk



U proteklim sezonama ove popularno nazivane 'granny' gaćice, doživjele su modno 'uskrsnuće', zahvaljujući retro silueti koja je bila prisutna i kod traperica, suknji te ostalih donjih komada visokog struka. Prije 2000-ih sve su gaćice bile visokog struka. Ne postoji udobniji model od ovog, jer osim što prekrivaju ključne dijelove u potpunosti, ove gaćice idu sve do pupka i savršeno oblikuju ženstvenu siluetu. Proslavila ih je Bridget Jones, no ovih dana imaju status modnog 'statement' komada.

Posjeti Miss7.24sata.hr