Fani Stipković i na kavu ide u štiklama

Luka Stanzl/Pixsell
Odlazak na kavu s prijateljicom je pravo uživanje. Većina nas za tu prigodi bira casual izdanja te ravne cipele. Bez obzira što često idemo na dotičnu kavu do centra grada, a ne samo u kvartovski kafić. No, to ne vrijedi za Fani Stipković.
Vidi originalni članak

Na prvi pogled zapitamo se gdje je krenula Fani Stipković – na otvaranje neke trgovine, na koncert ili u večernji izlazak? Njen styling za šetnju gradom i kavu s prijateljicom sve je samo ne casual, opušten i dnevni. Novinarka je odabrala tanku sivu haljinu s dubokim dekolteom ispod kojeg viri crna majica. Tamne čarape nosi na cipele s visokom potpeticom i otvorenim prstima. Trend nošenja čarapa na otvorene cipele većinom vlada tijekom prijelaznog razdoblja, i to na proljeće i jesen. Zimi, dok još temperature, bez obzira na zubato sunce, ne dopuštaju otvorene cipele, ovakav odabir djeluje umjetn i isforsirano.

Osim cipela, tanka, kratka i otvorena haljina također djeluje neprikladno. Gledajući duboki dekolte kojeg ne grije topli šal, pitamo se je li Fani u istog vremenskoj zoni poput nas. Pohvala ide military kaputu s kožnim rukavima – urban i cool komad koji je stvoren za šetnje gradom.

Fani Stipković voli glamurozna izdanja, visoke pete, kratke komade s dubokim izrezom. No, postoji nešto što se zove prigoda. Cipele s visokom potpeticom i duboki dekolte za šetnju gradom djeluju overdressed. Uz ravne čizme i neobičan šal Fani ne bi bilo hladno, bila bi prikladno odjevena te bi na zagrebačkoj špici plijenila pozornost, i to na pozitivan način.

Posjeti Miss7.24sata.hr