Evo zašto su se ove cure osjećale posebno na otvorenju Muzeja prijateljstva

Davor Puklavec/Pixsell
Među brojnim natječajima koje smo imali povodom otvorenja Muzeja prijateljstva, jedan od njih osigurao je našim čitateljicama i nošenje ekskluzivnog FREYWILLE nakita na ljubičastom tepihu
Vidi originalni članak

Miss7 slavi prijateljstvo i njemu u čast otvorio je prvi Muzej prijateljstva u Hrvatskoj. Povodom otvorenja ovog jedinog i jedinstvenog muzeja organizirana je svečana večer za koju se tražila ulaznica više. Posebne gošće na otvorenju bile su prijateljice čije su nas priče najviše dirnule i koje su integrirane u izložbu talentiranih umjetnica Josipe Štefanec, Lile Herceg, Božice Matasić, Toni Mažuranić, Ivane Tkalčić i Andree Resner te Barbare Sabo i Teje Šubat. 

Svi uzvanici zablistali su na ljubičastom tepihu u muzeju Mimara, a ipak najviše su zasjale dobitnice miss7 nagradnog natječaja, Maja Mušura Malatestinić i Željana Brekalo, koje su tu večer imale čast nositi ekskluzivan FREYWILLE nakit kao što to priliči svakoj pravoj zvijezdi. Osim njih, ta čast pripala je i novinarkama miss7, Bernardi i Ivoni Pavičić koje nisu skrivale oduševljenje odabranim komadima nakita. 

Prijateljice Maja Mušura Malatestinić i Željana Brekalo s novinarkama miss7 Bernardom i Ivonom Pavičić

Novinarka miss7 Bernarda nosila je FREYWILLE sat

"Nošenje FREYWILLE nakita za mene je bio 'zvjezdani' trenutak, posebno zašto što sam nosila kolekciju posvećenu geniju Vincentu van Goghu, čiji me radovi oduševljavaju i na razne načine prate kroz život. Iskombinirala sam ga uz metalik tamnoplavu haljinu kratkih rukava s malim V-izrezom tako da sav nakit (naušnice, narukvica i ogrlica dođu do izražaja). FREYWILLE nakit poseban je po tome što je pomalo ekstravagantan i luksuzan, ali na vrlo profinjen način. Upravo zato moji su odabrani komadi privukli pozornost i pozitivne komentare na društvenim mrežama", otkrila nam je Maja. 

Maja Mušura Malatestinić s FREYWILLE nakitom

FREYWILLE nakit oduševio je i Majinu prijateljicu Željanu. "Vrlo sam počašćena i sretna jer sam s mojom kumom i dugogodišnjom prijateljicom imala priliku isprobati nešto novo i još k tome zlatno i sjajno. FREYWILLE nakit je iznimno lijep i atraktivan, a osim toga poseban je zbog toga što predstavlja neka poznata djela i svojim dizajnom podsjeća na murale i mozaike. Sada provjereno tvrdim da ovaj nakit podiže svaku odjevnu kombinaciju i ne prolazi nezapaženo", rekla nam je Željana. 

Željana Bubalo s FREYWILLE nakitom

Cure su doista blistale, a tome u prilog ide i činjenica da cijelu večer nisu skidale osmijeh s lica. 

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr