Eva Longoria iznenadila svojim stylingom

Guliver Image/Getty Images
Jedan od najgledanijih i najglamuroznijih crvenih tepiha u filmskom svijetu je onaj Cannes Film Festivala. Svi fotoobjektivi uprti su u red carpet gdje se nestrpljivo iščekuju poznate zvijezde. U ponedjeljak 19. svibnja glumica Eva Longoria iznenadila je sve prisutne svojim decentnim stylingom.
Vidi originalni članak

Eva Longoria poznata je kao glamurozna vladarica crvenog tepiha koja za premijere nerijetko bira duge haljine sirena kroja, a još se pamti njena Marchesa haljina s dugim šlepom koja je cjelokupna zabilježena samo na vodoravnim fotografijama.

No, ovaj put glumica je odabrala netipičnu haljinu koju lako možemo zamisliti na pjevačici Jennifer Lopez. Eva nije samo iznenadila odabirom haljine, nego i njenom bojom, ali i frizurom.

Haljine boje kože s dugim rukavima i s neobičnim izrezom koji dijagonalno ide s lijevog ramena prema desnom boku, potpis je modne kuće Vionnet. Haljina je unatoč izrezu decentna i elegantna, a tome svakako u prilog ide i neupadljiva boja.

Frizura koja također ide dijagonalno i na neki način prati dekolte, odličan je izbor za ovaj styling. Kako je haljina decentna, frizura je unijela upečatljivu i pomalo divlju dozu. U svom duhu glumica je naglasila oči i odabrala nude ruž, a za sličnu boju odlučila se na noktima.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr