Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

Davor Puklavec/ Pixsell
Mi smo Vjeko Franetović i Nikica Ivančević. Naše klijentice nas najčešće opisuju kao onaj niži i onaj viši, tamni i plavi, brbljaviji i šutljiviji, Dalmatinac i Purger. Tako nas najčešće razlikuju. Često nam pobrkaju imena, a kod prvog susreta uglavnom nas ne prepoznaju.
Vidi originalni članak

Nismo avangardni aristokrati ukusa niti ekscentrična urbana stvorenja, ne nosimo sunčane naočale u zatvorenom i ne bojimo se sunca jer je must have imati blijedu aristokratsku put.  Uglavnom nas nećete vidjeti na otvorenjima klubova, parfumerija, trgovačkih centara, tunela, autoputova, mostova...Bili, vidjeli i odustali. Nismo nikad kuhali, pjevali i plesali sa zvijezdama. Te talente, nažalost, nemamo.  No, vjerojatno mnoge od vas imaju našu haljinu! Mi smo eNVy room, modna marka koja je osnovana 2004. godine u Zagrebu i koja je danas prepoznatljiva po svojim jedinstvenim i ženstvenim haljinama.

Svoje kolekcije već tradicionalno prikazujemo na najvećem i najvažnijem modnom događaju u državi na Dove Fashion.hru, a možete nas naći u Zagrebu, Splitu, Poreču, Dubrovniku, ali i u Beču i Kijevu.

Igrajući se s metrima najfinijih svilenih tkanina i luksuznim detaljima, stvorili smo sofisticiran, ali funky stil koji slavi izrazitu ženstvenost i nepretenciozan glamur, vodeći se mišlju da se u svakoj ženi krije sanjiva romantičarka zaigranog duha, ali i snažna, samouvjerena vamp eNVy room žena koja zna što želi.

Posjeti Miss7.24sata.hr