Emma Watson u besprijekornom stylingu

Doug Peters/Press Association/PIXSELL
Mlada glumica Emma Watson pozornost privlači ne samo zbog svog glumačkog talenta nego i zbog svog istančanog stila. Unatoč svojim godinama, glumica uvijek pogodi prigodu, styling i make up. To je učinila i na službenom photocallu u Cannesu za film „The Bling Ring“.
Vidi originalni članak

Tijekom trajanja Cannes film festivala postoje dvije vrste eventa – to je onaj manje službeni, takozvani photocall i, naravno, crveni tepih na kojem se traži više glamura. Emma točno zna koji styling je prikladan za koju prigodu.

Za photocall odabrala je kreaciju s potpisom Christopher Kanea. Na prvu komad djeluje kao haljina, no na drugo promatranje uočava se da je riječ o suknji visokog struka i kratkog topa. Jednostavna kreacije ukrašena je malim perjem zbog čega se ističe. Pruža dozu mladenačke razigranosti koja je prisutna u svim Emminim kombinacijama. Styling je upotpunila trendi crnim salonkama na špic.

Kosu je skupila u elegantnu, a ipak ne prestrogu punđu, a make up je prirodan s naglašenim obrvama. Na taj način naglasila je ležernu prigodu koja ipak zahtijeva određeni dress code.

Posjeti Miss7.24sata.hr