Emma Watson i Lily Allen blistaju u crnom

@ www.splashnews.com
Zatvaranje London Fashion Weeka i održavanje Elle Style Awardsa obilježilo je 18. veljače. Na dodjeli nagrada pojavila se stilska krema britanske scene, ali i druge zvijezde. Najviše pozornost plijenile su glumica Emma Watson i pjevačica Lily Allen koje su odabrale crne kreacije, ali u njima su djelovale sve se ne dosadno.
Vidi originalni članak

Glumica Emma Watson veoma rano se nametnula kao modna ikona koja za pojavljivanje na crvenom tepihu rijetko kad igra na sigurnu kartu. U svakom stylingu postoji mali twist koji odaje kako joj je eksperimentiranje prirodno i kako u njemu uživa. I ovaj put je odabrala neobičnu kreaciju i istaknula se na red carpetu. Njen odabir je bio Giambattista Valli Couture. Neobična mala crna haljina pozornost plijeni svojoj konstrukcijom, uspjelim miksom različitih crnih materijala i bijelim donjim dijelom koji tek proviruje ispod izrazito zanimljivog crnog dijela. Klasične crne salonke na špic, decentna frizura i make up u kojem dominira jarki ruž, pun su pogodak.

Nakon dugog izbivanja u medije se vratila pjevačica Lily Allen koja je za ovu prigodu odabrala dugu crnu haljinu. Roland Mouret resort kolekcija predstavila je nešto kraću verziju njene haljine. Glavni dio se odvija na gornjem dijelu, stoga je Lily veliku pozornost posvetila i frizuri, a posebno se ističu plavi pramenovi na šiškama. Plava clutch torbica i upečatljiva manikura pružaju dašak boje.

Njena kolegica Rita Ora odabrala je stilski posve suprotnu haljinu. Bijela Marchesa haljina s crnim remenom bilo je osvježenje na crnom tepihu na kojem su prevladavale manje glamurozne kreacije. Gornji dio haljine stvara iluziju gole kože, dok je donji dio više romantičan i snen. Rita je poznata da se voli poigravati s izrazito seksipilnom, ali i s romantičnim kombinacijama. Ovaj put je pokušala spojiti oba stila. Solidna red carpet kombinacija, no svakako ne njena najbolja.

Katy Perry je bila holivudska retro diva u kreaciji britanske dizajnerice Vivienne Westwood. Prirodniji look lijepoj pjevačici izvrsno stoji, a poigravanje s retro glamurom Katy odlično nosi. Dekolte je seksi, no nije pretjeran, a dozu nježnosti pruža veliki cvjetni print.

Ellie Goulding nije htjela nositi klasičan red carpet look te se odlučila za kombinezon s potpisom Matthewa Williamsona. Crni kombinezon ukrašen je prozirnim dijelovima koji pozornost plijene bijelim zvjezdicama – seksi i razigrano u isto vrijeme. Bazno ovaj look odgovara pjevačici, no uz glamurozniju frizuru i svakako jači i mačkastiji make up, styling bi bio kompletan. Ovako djeluje plaho i nedovršeno.

Vodeći modni debakl priredila je pjevačica Jessie J koja je igrala na drsku i zavodljivu notu, no u želji da ostavi takav dojam, ipak je prešla granicu dobrog ukusa. Haljina je kreacija Toma Forda i sama po sebi je odličan odabir (doduše uz koji centimetar više). Najveći promašaj su cipele/čizme koje su progutale cijeli styling. Za ovu prigodu su jednostavno pretjerane i više odgovaraju za scenski nastup.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr