Emma Stone blista u Pradinoj haljini

Gulliver Image/Getty Images
Emma Stone oduševila je sve okupljene na premijeri svog novog filma 'The Amazing Spider-Man 2'' održanoj u četvrtak 25. travnja u New Yorku. Odabrala je puderastu haljinu te pokazala novu frizuru koja joj odlično pristaje.
Vidi originalni članak

Za tu priliku odabrala je elegantnu haljinu s potpisom modne kuće Prada, a dojam je bio vrlo elegantan i profinjen.

Haljina boje pudera s naramenicama ukrašenima perlicama i jednakim detaljima na gornjem dijelu od struka se bogato širi prema podu i idealna je za crveni tepih. Proziran materijal sa strane gornjeg dijela haljine dao je notu seksipila , a srebrne peep toe sandale i prsten s potpisom Sidneyja Garbera zaokružili su look.

Emma je ovom prilikom pokazala i novu frizuru. Blagi ombre i kraći bob upotpunile su guste šiške, a razbarušeni valovi dali su mladenački touch. Make up se izvrsno uklopio uz blagi smokey eyes u trendi sedefastim tonovima i ruž za usne u boji mesa.

Konačni dojam je odličan, a haljina je svojom blijedom nijansom dodatno istaknula Emminu porculansku put. Razbarušeni bob mogao bi postati novi trend koji ćemo imati prilike češće viđati na crvenom tepihu, a mlada glumica je još jednom pokazala kako zna kako u isti tren izgledati damski i mladenački.

Posjeti Miss7.24sata.hr