Ella Dvornik nosi savršeno jesensko H&M odijelo

Instagram @elladvornik
Influencerica Ella Dvornik prošetala je Sarajevom u predivnom high-street odijelu prilično povoljne cijene
Vidi originalni članak

Odijela su već nekoliko mjeseci veliki modni hit, a to jako dobro zna i naša blogerica Ella Dvornik. Ella trenutno boravi u Sarajevu, a nakon što je objavila fotografiju na svom Instagram profilu - njezin nam je outfit odmah zapeo za oko! Predivno odijelo s printom nalazi se među novim komadima švedskog modnog brenda H&M, odnosno dio je limitirane GP&J BAKER x H&M kolekcije.  Odijelo se sastoji od hlača do gležnjeva s crno-bijelim printom te blejzera u istoj varijanti. 

Blejzer (300 kuna) i hlače (150 kuna)

Ella je odijelo iskombinirala uz jednostavne bijele tenisice i klasičnu torbicu na lancu. Super stvar kod odijela je i činjenica da blejzer i hlače možeš nositi zajedno, ali i odvojeno te tako složiti nekoliko različitih kombinacija. S obzirom na to da koštaju samo 150 kuna, ove su hlače zaista odličan jesenski ulov, zar ne?!

Ella je oduševljena Sarajevom noću, a u opis fotografije napisala je: "Sarajevske noći ❤️ Nikad nisam ni očekivala ništa manje od svojih dragih susjeda. Hvala Vam što ste divni domaćini i tako zabavni ljudi ❤️ zahvalna sam na još jednom danu koji mogu provesti u vašem predivnom gradu."

Lijepom porukom koju je ostavila "svojim susjedima", divna Ella još jednom je pokupila simpatije svojih pratitelja i obožavatelja koji su joj u komentarima aplaudirali na podržavanju i ljubavi prema drugima nacijama. Smijemo se pridružiti pohvalama i na račun odabira outfita...? Jako nam se sviđa!

Blejzer (300 kuna) i hlače (150 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr