Elegantno izdanje Mirande Kerr

@ www.splashnews.com
Jedan od najpoznatijih supermodela današnjice, Miranda Kerr pristigla je u utorak 4. veljače u New York u kojem uskoro počinje Fashion Week. Miranda je za ovu priliku odabrala ženstvenu kombinaciju haljine i kaputa.
Vidi originalni članak

Jednostavna bijela haljina prati liniju tijela, a pencil donji dio duljine do koljena daje jednu retro dozu. Miranda je uz haljinu uskladila  tamnoplavi kaput metalik odsjaja koji je jednostavno ogrnula, a klasična Hermes torbica i salonke reptilskog uzorka zaokružile su dojam.

Od detalja je koristila dijamantnu narukvicu i decentne naušnice koji su odlično nadopunili jednostavan outfit. Iako je trenutno vrijeme u New Yorku vrlo hladno, poznata manekenka nije se opteretila time i svoj styling je prvenstveno prilagodila svom ženstvenom stilu koji njeguje.

Svoju kosu uvila je u blage valove i začešljala na stranu, a meke up je zaokružio čitav styling. Umjetne trepavice i smeđi smokey eyes naglasili su oči, dok je intenzivni crveni ruž dominirao licem. Obrazi su istaknuti rumenilo, boje breskve koje je dalo zdrav sjaj čitavom licu, a Miranda je još jednom pokazala kako za svaku priliku može izgledati elegantno i u kreacijama jednostavnih krojeva i bez suvišnih detalja.

Posjeti Miss7.24sata.hr