Elegantno izdanje Bojane Gregorić Vejzović

Goran Jakuš/Pixsell
Drugi dan Perwoll Fashion.hr-a održan je u četvrtak 27. ožujka, a svoje radove je predstavilo pet dizajnera. I ovu večer su posjetila brojna poznata lica, a među najzapaženijima je bila glumica Bojana Gregorić.
Vidi originalni članak

Bojana je došla podržati reviju Ivice Skoke čiju je kreaciju iz najnovije kolekcije i nosila. A kroj haljine duljine do koljena odlično joj pristaje, jednako kao i puderasti tonovi koji dominiraju ovim modelom. Neupadljivi detalji na gornjem dijelu i struk naglašen izvezenim floralnim motivom nastavljaju se na bogate ukrase na rubovima haljine. Iako znamo da Bojana rijetko pogriješi, nije nas razočarala ni ovoga puta. Jednostavna crvena clutch torbica i nude salonke siguran su odabir, a pohvale idu i na jednostavnu frizuru i intenzivno crveni ruž koji je zaokružio čitav styling. Romantično i elegantno izdanje koje glumica zna nositi.

Iz susjedne Srbije je doputovala i jedna od popularnijih blogerica iz regije koja je došla podržati svog prijatelja Mihaila Anušića koji se nalazi iza brenda Mihano Momosa. Brend se na ovosezonskom Perwoll Fashion.hr-u publici predstavio prvi put, a Zorana Jovanović je odabrala pravu proljetnu kombinaciju. Nježne nijanse boje lavande čine suknju i bogat kaput te su zaokružene chic salonkama, dok se jednostavan gornji dio s trendi kragnom decentno nadovezao na kombinaciju. Jači make up u prvi plan je doveo oči zahvaljujući crnoj kombinaciji olovke i sjenila, a blagi valovi u kosi pojačali su romantičan look.

Za pročišćeniji look s dozom otkačenosti u obliku resica na ramenima odlučila se pjevačica Indira Vladić u modelu s potpisom Krie Design. Jednostavna haljina dugih rukava i dužine do koljena strogo prati liniju tijela i laska figuri. Ipak, već spomenute resice razbijaju monotoniju, a Indira se odlučila za nude sandale koje su također ukrašene resicama. Nedostatak nakita ostavio je haljinu u prvom planu, ali je zato make up bio dosta dramatičan s intenzivno naglašenim očima i obrazima.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Posjeti Miss7.24sata.hr