Elegantni seksepil Maje Šuput i Lejle Filipović

Luka Stanzl/Pixsell
Na prvom danu Bipa Fashion.hr-a održanom u utorak 17. ožujka svojom pojavom su ponajviše osvojile Maja Šuput, Lejla Filipović i Anita Dujić Veljača.
Vidi originalni članak

Sve tri dame su se pojavile u kreacijama brenda ELFS, čija je revija otvorila spomenuti fashion week. Odlučile su se za kreacije koje su ujedno široj publici prikazane  po prvi put baš sinoć. Tako su dokazale da su prave ambasadorice brenda. Pritom su izabrale tri potpuno različita looka iz raznolikog opusa jednog od najpoznatijih hrvatskih brendova.

Lejla Filipović se odlučila za elegantnu kreaciju koja doziva kombinaciju meksičkog duha i Dolce&Gabbana romantike. Crna haljina  istaknutog struka s bogatim cvjetnim uzorcima, savršeno joj je stajala, s obzirom na da ističe njenu profinjenost i eleganciju. Detalj koji osvaja, osim samog uzorka, konkretno uzorka ruže, koji se prelijevao u rozim, crvenim, plavim i zelenim tonovima je i dužina same haljine koja je sezala do koljena, čime je još više naglašen damski element haljine. Look je zaokružila crnim otvorenim cipelama na petu, torbicom u istoj boji, zategnutom punđom i crvenim ružem. Tako uglađena bila je savršeno usklađena sa svojim suprugom koji se odlučio na jednostavno crno odijelo.

Maja Šuput se odlučila na otkačenu girly varijantu koja i pristaje njenoj veseloj osobnosti, ali i stilu koji inače njeguje. Njena se kombinacija u baby rozoj boji sastojala od dva dijela. Gornji je bio veoma popularan crop top, a donji suknja, dužine tek nešto malo iznad koljena. Veoma simpatičan je i bio uzorak na psiće, kao i Barbie roze salonke. Look je zaokružila crnom torbicom, svojim prepoznatljivim plavim uvojcima koji su savršeno odgovarali uz pastelnu rozu na njenoj odjevnoj kombinaciji te make upom u vidu istaknutih očiju i usana naglašenih blago rozim ružem.

Anita Dujić Veljača odabrala je boho varijantu u vidu bijele prozračne haljine ravnog kroja koju je dodatno istaknula tankim crnim remenom. Očaravajući detalji na haljini su bili dijelovi od čipke na rukavima i na rubu haljine koja je sezala do koljena. Ako je suditi po vodećim modnim trendovima koji nalažu veliki povratak boho, hippie i etno stila, a u skladu s time i povratak bijelih haljina i čipke, ovaj tip haljina, prilično će se nositi ovo ljeto. Kreacija je upotpunjena tek malom crnom torbicom i crnim gležnjačama na petu s dodatkom sivih čarapica, što je između ostalog bio neočekivan izbor jer ovakve haljine obično kombiniramo isključivo sa smeđim čizmicama. Svoj modni izbor Anita je zaokružila tek raspuštenom kosom i blagim make upom koji su se savršeno uklopili u ovaj prirodni look.

Fotografije detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr