Elegantni krojevi za nježno ljeto

Tomislav Miletić/Pixsell
U četvrtak navečer je zagrebački klub Kvart u prostoru Stare Klaonice ugostio hrvatske ljubitelje mode koji su uživali u novoj kolekciji popularnog španjolskog brenda Mango.
Vidi originalni članak

I za toplije dane Mango se drži svog uspješnog recepta – elegantnih kreacija u kojima dominira minimalizam i poslovni look. Ljetne poslovne kombinacije nježnih boja jamče decentan, no ipak trendi styling. Naime, iako novom kolekcijom dominiraju klasični krojevi, osvježeni su IN komadima sezone – plisirana suknja, frak haljine i suknje, hlače s printom i košulje s bubi kragnom jamče trendi look zadržavajući pri tome profinjenost.

Mango ne slijedi slijepo modne trendove i upravo zbog toga je toliko popularan. On se drži svoje elegancije i minimalizma, a svake sezone iznova nadopuni ga pokojim trendi komadom koji u Mango interpretaciji samo upotpunjuje bezvremenski look kojeg obožavaju urbane poslovne žene.

Prozračni, lepršavi i prije svega udobni modeli jednako se mogu nositi tijekom dana, ali i navečer, tek uz promjenu cipela i šminke. Dominira bijela boja osvježena pastelnim tonovima, i pokojim jarkim komadom.

IN komadi kolekcije su lagane košulje širokog kroja, kratke hlače kao i romantično i prozračno pletivo.

Prevladava veliki statement nakit u zlatnoj i srebrnoj boji, a remenje se koristi kao poželjan modni dodatak koji zaokružuje cjelokupan styling.

Mango kolekcija je napokon i u Hrvatskoj prezentirana na zaslužen način. Klub Kvart događaju je pružio dozu urbanosti koju španjolski brend uvijek njeguje, revija je osigurala eleganciju i profinjenost, a after party ekskluzivnost i razigranost.

U galeriji detaljnije pogledajte novu kolekciju brenda Mango i odaberite svoj najdraži komad za ovo ljeto...

Posjeti Miss7.24sata.hr