Duboki dekolte Lady Gage

@ www.splashnews.com
Pjevačica Lady Gaga viđena je u srijedu 30. srpnja kako u New Yorku šeta svog psa, ali u nimalo ležernoj kombinaciji.Velika ljubiteljica mode i eklektičnog stila je i u ovako jednostavnoj šetnji plijenila poglede svojom neobičnom kombinacijom.
Vidi originalni članak

Duga crvena haljina koja podsjeća na kimono izrađena je od bogatog svilenog materijala i pruža se sve do gležnjeva.

Voluminoznost je dodatno dobivena zahvaljujući širokim ''šišmiš'' rukavima i preklapanju na donjem dijelu. Lady Gaga ne bi bila svoja kada na barem neki način ne bi provocirala, a u ovoj haljini je to uspjela dubokim dekolteom kojeg je nemoguće zanemariti. Od dodataka je odabrala retro smeđe rukavice s bijelim uzorkom te klasične crne salonke na špic.

Osim dekoltea, pažnju je plijenila i dramatična perika s velikim kovrčama kao moderan pomak nekoć popularne afro frizure. Gaga se odlučila za minimalnu količinu šminke te je odabrala samo prozirno sjajilo za usne, dok je oči zaklonila neobičnim sunčanim naočalama s mačkastim okvirima u kombinaciji crvene i narančaste boje. Neobičan styling za šetnju s čovjekovim najboljim prijateljem, ali nikako neobičan za Gagu koja bi nas više iznenadila casual kombinacijom.

Posjeti Miss7.24sata.hr