Drage buduće cool mladenke, pronašle smo brend s najslađim personaliziranim tenisicama(!) za vjenčanje

shuzmini.com Foto: shuzmini.com, Love
Vidi originalni članak

Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u životu djevojke, tako barem kažu, makar se ne moramo složiti s tim, i želimo da sve bude savršeno! Ipak, cjelokupno iskustvo mogu pokvariti visoke pete, točnije bol u u nogama uzrokovan visokim potpeticama. Tijekom vjenčanja  stojimo u štiklama mnogo više nego što smo navikle, obilazimo goste, pokušavamo i plesati... Pa nije ni tako neočekivano da nas zabole noge. Brojne mladenke stoga se u neko doba presvlače u cipele nižih potpetica, no ovo je još originalnije rješenje - custom made tenisice. I to ne bilo koje, već one brenda Shuz., prvog specijaliziranog brenda za tenisice za mladenke u Hrvatskoj.

Naime, iza brenda Shuz. stoje Maja i Ljudmila, a ideja za stvaranje brenda je nastala sada davne 2010. godine. Za sve mladenke koje se žele izuti iz neudobnih cipela ili čak vjenčati u tenisicama, Shuz u ponudi ima prekrasne modele - koji će im uljepšati njihov dan ili im ga barem učiniti lakšim. No, znamo da tenisice općenito nisu obuća za tako svečane prilike. Sportske, neelegantne i nimalo romantične. No Maja i Ljudmila su sa svojim dizajnom stereotip da se tenisice ne mogu nositi uz vjenčanicu poništile.

Najbolja je stvar da njihove Shuz. tenisice za vjenčanje ne treba spremiti na dno ormara poslije velikog dana, možemo ih nositi i u manje formlnim prilikama, čak i na traperice ako poželimo. Sve tenisice su bijele boje, a postoje razni modeli - Hearts na sebi ima ušivena mala bijela srca, dok Pink Glitter Hearts tenisice imaju mala srca u ružičastoj boji.

Za sve one mladenke koje žele nešto uočljivije u ponudi su i modeli s mašnom na vrhu koja može biti od čipke kao u modelu White Wedding ili satena kao u modelima Pink Hearts i Love

To naravno nije sve, jer se u ponudi nalaze i svijetlo ružičaste tenisice Pink Bride za sve one mladenke koje žele nešto malo drugačije, kao i model Perls Bows u boji šampanjca s perlicama na mašnicama. Cijena tenisica ovisi o modelu, a kreću se između 65 i 90 eura (trenutačno su neki modeli na akciji).

Uz tenisice u ponudi su i preslatke mašnice i vezice od satena koje se mogu mijenjati na tenisicam po želji (cijena je 15 eura za set), kao i slatke čipkaste čarapice koje su idealan par s tenisicama (cijena im je 6 eura). Uz već postojeće modele, Shuz. će za tebe izraditi i personalizirane detalje poput ušivenog imena ili datuma.

Shuz. tenisice za mladenke možeš pronaći na adresi Vlaška 12, Europski trg, Zagreb ili na njihovom web shopu.  

 

Posjeti Miss7.24sata.hr