Doznaj tko su bile Originalne influencerice i kako ti mogu pomoći redefinirati tvoj stil

Arena Centar
Vidi originalni članak

Posjeti Arena Centar i pogledaj izložbu Originalne Influencerice, mjesto gdje se sudaraju dva svijeta,  onaj zbiljski u kojem se živimo, i onaj drugi, magičan, u kojem kostim opisuje i definira lik koji predstavlja. Kazališna umjetnica Marita Ćopo, nadahnuta moćnom ženskom energijom povijesnih ličnosti koje su ostavile trag i koje nas inspiriraju, preklopila je ta svijeta te u Arena Centru složila pet ormara originalnih influencerica – naših heroina.

Tko su one? Sigurno ih znaš jer je svaka od njih ostavila svoj neizbrisiv trag u povijesti svojim likom i djelom. Frida Kahlo, Jackie O, Marie Curie, Amelia Earhart i Anne Boleyn, priznali mi to ili ne, već desecima godina nadahnjuju naš osobni stil.

Sve do 31.10. radnim danom od 14h do 20h te vikendom od 10h do 20h istraži ormare ovih inspirativnih žena i saznaj što bi one odabrale iz aktualnih kolekcija Arena Centra. Inspiriraj se njima, istraži ponudu Arena Centra te ono što si saznala o našim heroinama ili o sebi ugradi u svoj originalni, vlastiti stil. 

A koja je heroina tvoja inspiracija? Odgovori na pitanja našeg kviza osobnosti, saznaj koja originalna influencerica utjelovljuje tvoj stil, a svaku kupnju od 300kn nagrađujemo originalnim poklonom.

O Arena Centru: 

Arena Centar je već duže od desetljeća nezaobilazna destinacija shoppinga i zabave za cijelu obitelj. S više od 200 trgovina dominantan je centar mode i ljepote u Zagrebu i šire, te najbolji centar zabave uz kino i kasino. Vrhunski brandovi, kafići s vanjskim terasama te restorani sa širokim izborom jela brze, domaće, ali i egzotične kuhinje, razlog su zašto posjetitelji uvijek iznova biraju Arena Centar.  
Arena Park, retail park s 9 trgovina i kafićem, smješten kod zapadnog ulaza u Arena Centar.  
NEPI Rockcastle grupacija, vlasnik je Arena Centra te još 53 nekretnine u 9 zemalja jugoistočne Europe. 

Posjeti Miss7.24sata.hr