Donje rublje za rođene pobjednike

arhiva
Uspješni sportaši, poslovnjaci, kreativci… Svi pobjednici biraju Lisca kvalitetu!
Vidi originalni članak

Ključ uspjeha u svim životnim situacijama je osjećati se dobro i povezan je s udobnim donjim rubljem. I muškarci su izuzetno osjetljivi kad je o njihovoj odjeći riječ. Od presudne važnosti kod donjeg rublja je izbor materijala, elastike i moderan udoban kroj. Donje rublje Lisca Men donosi udobnost mekanog pamuka ili modala, materijal je ugodan poput druge kože, a oduševljavaju moderni krojevi i optimalno prilijeganje za svakodnevno nošenje.

Bokserice, slip gaćice i potkošulje Lisca Men sve više postaju must have svakog muškarca. Nose ih pobjednici: uspješni sportaši, poslovnjaci, kreativci… Brojni od njih se i na društvenim mrežama vole pohvaliti modernim komadima koji prate njihovu svakodnevnicu.

A Lisca ne zaboravlja ni na udobnost tijekom spavanja, za ugodne noći na raspolaganju su mekane muške pidžame istoimene linije.

A kako Liscini artikli za muškarce sve više postaju must have, ne propustite posebnu ponudu: 40-postotno sniženje na sve rublje (osim spavaćeg programa) iz kolekcije Lisca Men. Pogodnost traje od 15. rujna do 25. rujna 2016. u prodavaonicama Lisca, kao i u Liscinom e-shopu

Posjeti Miss7.24sata.hr