Dok svijet čeka rezultate izbora, Melania Trump pažnju privlači skupocjenim kreacijama

Instagam
Vidi originalni članak
  • Rezultati američkih predsjedničkih izbora s nestrpljenjem se očekuju, a oči svjetske javnosi usmjerene su na obitelj Trump
  • Analizira se svaki njihov pogled i gesta, a s posebnim interesom dočekane su i modne kombinacije aktualne prve dame
  • Melania Trump osvanula je u dvije vrlo različite kombinacije, no valja primijetiti kao 50-godišnjakinja u obje izgleda fantastično

Dok svijet s nestrpljenjem iščekuje rezultate američkih predsjedničkih izbora, aktualni predsjednik Donald Trump pojavio se u ranim jutarnjim satima u Istočnoj sobi Bijele kuće u društvu supruge Melanie i Mikea Pencea, kandidata za potpredsjednika SAD-a. Pritom je održao i govor u kojem se proglasio pobjednikom, premda službeni rezultati još uvijek nisu pristigli. No, ostavimo ovoga puta politiku po strani i osvrnimo se na modnu kombinaciju u kojoj je prva dama zablistala u izbornoj noći.

S društvenih mreža Prava ili lažna? Društvene mreže i dalje bruje gdje je zapravo Melania Trump

Skriva li haljina tajnu poruku?

Na samom biralištu pojavila u pripijenoj Gucci haljini čija cijena doseže vrtoglavih 28.000 kuna, koju je upotpunila s Hermes 'Kelly' torbom nazvanom po princezi Grace od Monaka te bež salonkama s potpisom modnog dizajnera Christiana Louboutina. Sveukupna vrijednost ovog 'otufita' procijenjena je na vrtoglavih 40.000 kuna!

Uz cijenu, pravu raspravu na društvenim mrežama izazvao je uzorak haljine te su neki skloni vjerovati kako Melania njime šalje tajnu poruku. Naime, haljina je ukrašena motivom lanaca te dio korisnika društvenih mreža vjeruje kako gospođa Trump poručuje da živi u okovima te je ovo njezin javni apel za izbavljenjem. Doista se čini kako ni jedno njezino pojavljivanje u javnosti ne može proći bez teorija zavjere.

Noviteti Ovo je trenutačno najtraženija dizajnerska torba na svijetu, dostupna je već od 900 kuna

Nepogriješiva kombinacija

U izbornoj noći gospođa Trump se odlučila pojaviti u pripijenom crnom odijelu i bijeloj košulji. Riječ je o klasičnoj, provjerenoj kombinaciji koja mnogi modni eksperti smatraju nepogrešivom. Zanimljivo je kako se Melania i prije četiri godine u izbornoj noći pojavila u kreaciji kojoj su osnova bila duge elegantne hlače, no tada je od glave do pete bila odjevena u bijelo. S druge strane, na službenom portretu također je odjevena u crno odijelo pa dio analitičara smatra kako je ovo jasna poruka da na istoj poziciji želi i ostati.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr