Dočekaj jesen spremna: Evo što sve trebaš imati u svom ormaru

Shutterstock/instagram
Kao svako godišnje doba, ni jesen ne možemo zamisliti bez nekih određenih komada uz koje ćeš biti bezbrižna cijelu sezonu, a sad ih možeš pronaći po vrlo pristupačnim cijenama
Vidi originalni članak

Dani postaju kraći, a temperature lagano padaju, što znači da nam jesen kuca na vrata. Topla sezona je iza nas i vrijeme je da se pripremimo za nadolazeće hladnije dane. Kako bi ovu jesen dočekala spremna, izdvojili smo nekoliko komada uz koje ćeš cijelu sezonu biti bez briga. Možeš ih pronaći u novoj jesenskoj kolekciji PEPCO ponudi po odličnim cijenama. 

Trendi dolčevita

Ovaj odjevni predmet jedan je od must have komada koje svaka žena treba imati u ormaru. Ne samo da nas grije u hladnim jesenskim danima nego uz njega možemo zaboraviti onu dobro poznatu rečenicu - Nemam što odjenuti! Vrlo je praktičan jer ga možeš nositi samostalno, ali i ispod haljine, kardigana ili prsluka... Lako će se uklopiti u svaki styling i baš je zbog toga komad kojem vjerujemo. Ako već nemaš svoj omiljeni primjerak, vrijeme je da zaviriš u novi PEPCO katalog i pronađeš novi najdraži komad. U slučaju da nisi ljubiteljica visokih ovratnika, možeš ih zamijeniti stajliš puloverima. Jednako će se dobro uklopiti u svaku kombinaciju, a odlična je vijest što PEPCO u ponudi ima toliko izbora po pristupačnim cijenama da ćeš teško odabrati samo jednu dolčevitu ili pulover.

Krznena jakna ili prsluk

Neki od ključnih komada koje trebamo imati u ormaru tijekom jeseni zasigurno su krznena jakna ili prsluk. Zašto ih toliko volimo? Veoma jednostavno - klasični su, šik i jednostavni za kombiniranje! Osim toga, štite nas od hladnoće. A prednost je i to što nikad ne izlaze i mode, pa su uvijek isplativa investicija. Možeš ih lako uklopiti u svoju stilsku formulu. Čak i najjednostavniju kombinaciju u trenutku će pretvoriti u trendi styling koji nikako neće proći nezapažen. Iskoristi ranu jesen za kombinacije s krznenim prslukom, a krznenu jaknu sačuvaj za hladnije dane koji su pred nama. U PEPCU trenutačno možeš pronaći prsluke od umjetnog krzna u više boja po cijeni od samo 70 kuna i jaknu od umjetnog krzna s kapuljačom za 140 kuna. Nije li to i više nego dovoljno da potražiš svoj primjerak ako ga već nemaš? 

Udobna pidžama

Kad kažemo jesen, prva asocijacija su nam vrući čaj i mekana dekica, zar ne? Nakon napornog radnog dana ne postoji ništa ljepše od odmaranja u udobnom kućnom izdanju uz dobar film ili omiljenu seriju. A kako bi ugođaj bio potpun, potrebna je i udobna pidžama, koja je savršen izbor za uživanje kod kuće. Sigurni smo da nema bolje odjevne kombinacije za izležavanje ispred televizora, čitanje knjige, pripremanje večere ili za obavljanje kućanskih poslova. Upravo je zbog toga pidžama jedan od ključnih komada na ovom popisu. Sve je, naravno, još ljepše u toplom zagrljaju kućnog ogrtača, koji uz pidžame možeš pronaći u PEPCU po super cijenama od 70 do 90 kuna

Posjeti Miss7.24sata.hr