Do 150 kuna: pronašli smo super hlače, pulovere i haljine na Zarinom jesenskom sniženju

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • U Zari traje veliko jesensko sniženje pa možeš pronaći odlične modne komade po sniženim cijenama
  • Izdvojili smo najzanimljivije jesenske hlače, pulovere i haljine čija cijena ne prelazi 150 kuna. Nije loše, zar ne?

Sve smo mi obožavateljice sniženja! Nema boljeg osjećaja nego kada kupimo nešto trendi, ali po sniženoj cijeni. U Zari se trenutačno odvija popust na veći dio jesenske garderobe, a neki od artikla sniženi su i više od 50 posto. Osim na odjevne predmete, popusti se odnose i na modne dodatke kao što su torbe i cipele. Zavirile smo u ponudu i izdvojile najzanimljivije komade odjeće čija cijena ne prelazi 150 kuna.

Life&style Kućni makeover: Ova transformacija ostavit će te bez riječi

1.Puloveri 

Možemo reći kako su puloveri s vremenom postali pravi klasici unutar našeg ormara i kojima se baš svake sezone vraćamo s veseljem. Vuneni ili tanki puloveri must have su svake ženske garderobe, a ove jeseni izgledaju bolje nego ikada. Ovaj modni komad ove jeseni najviše volimo kombinirati sa suknjama visokog struka te usklađenim visokim čizmama. 

S lijeva na desno: (99,90 kuna), (119,90 kuna), (99,90 kuna) 

2. Hlače 

Hlače visokog struka uvijek su odličan izbor jer odabirom takvih hlača vizualno izdužuješ svoju figuru. Naglašen struk doprinosi kreiranju ženstvenog  izgleda,  a ovakav model hlača dobro će ti doći u svečanim prilikama ili za poslovnoi outfit. Možemo pronaći one s džepovima, prorezom kod gležnja ili pak, one karirane. 

Cijena svih modela je 99,90 kuna 

3. Haljine 

Na sniženju trenutno možemo pronaći više modela haljina: od onih čipkastih i s uzorcima do onih najednostavnijih jednobojnih. Ne trebamo puno razmišljati na što ćemo ove jeseni kombinirati haljinu jer u ovim jesenskim danima čizmice i kožna jakna su idealan modni dodatak koji će se uklopiti na tvoj outfit.

S lijeva na desno:  (149,90 kuna), (119,90 kuna), (119,90 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr