Dizajnerica Jelena Dimitrijević ima najljepšu suknju i haljinu za posebne prilike: na njima je oslikala Malog princa

Instagram @__makili__ Foto: Instagram @__makili__
Vidi originalni članak
  • Jelena Dimitrijević više od desetljeća stvara unikatne i neobične komade za posebne prilike koji odražavaju njezinu kreativnost i strast prema umjetnosti
  • Ono što njezine kreacije čini doista posebnima i vrijednima pažnje jesu ručno oslikani motivi kojima nerijetko ukrašava haljine i suknje koje stvara, pretvarajući ih u prava umjetnička djela
  • Nas je oborila s nogu nedavno predstavljenim komadima - suknjom i haljinom koje je oslikala motivima iz 'Malog princa', savršenima za sve svečane trenutke

Više od desetljeća niška dizajnerica Jelena Dimitrijević usredotočena je na stvaranje unikatnih i neobičnih komada za posebne prilike koji odražavaju njezinu kreativnost i strast prema umjetnosti, a zahvaljujući posvećenosti detaljima i ogromnom talentu, njezin je dizajn iz godine u godinu sve popularniji i sve češći odabir svih onih koji sanjaju o malo drugačijim komadima. 

Ono što njezine kreacije čini doista posebnima i vrijednima pažnje jesu ručno oslikani motivi kojima nerijetko ukrašava haljine i suknje koje stvara, pretvarajući ih u prava umjetnička djela. Jelena koristi svoju umjetničku viziju kako bi stvorila odjeću koja nije samo funkcionalna, već i prenosi priču, emociju i jedinstvenost, a nas je oborila s nogu nedavno predstavljenim komadima - suknjom i haljinom koje je oslikala motivima iz 'Malog princa'.

Oba komada izrađena su od američkog satena u prelijepoj tamnoj kraljevski plavoj nijansi, a krase ih ručno oslikani motivi iz jedne od najobožavanijih priča ikada napisanih. Našu su pažnju odmah privukli svojom elegancijom i dječjom nevinosti koju evociraju scene što nam pričaju priču o ljubavi, prijateljstvu i najvažnijim životnim lekcijama.

Moda Baršunaste torbice koje izgledaju kao naše omiljene knjige? Lajkamo!

Ručno oslikavajući svaki komad, Jelena svojim kreacijama daje osobni pečat, što ih čini još posebnijima i atraktivnijima, a njezini unikatni komadi savršeno se uklapaju u koncept modne umjetnosti, gdje odjeća postaje platno na koje dizajner prenosi svoje misli i emocije.

U svijetu brze mode i masovne proizvodnje, dizajn Jelene Dimitrijević doista se izdvaja svojom jedinstvenošću. Njezini radovi možda nisu namijenjeni svima, ali će zato njima biti očarani svi oni koji cijene individualnost, kvalitetu i umjetnost u modi. Ove kreacije su školski primjer statement komada i najbolji dokaz da odjeća itekako može biti puno više od običnog odjevnog predmeta i da je ponekad o nama u stanju otkriti puno više od samih riječi. 

Ove modele moguće je pronaći u showroomu brenda u beogradskom shopping centru 'Galerija', svaki je unikatan i po želji je moguće naručiti slične, a sve one koji se brinu oko njihovog održavanja umirit će Jelenina poruka da ih je dozvoljeno prati, ali to mora biti ručno, u mlakoj vodi, bez trljanja na dijelovima na kojima su motivi oslikani, dok ih se pegla s naličja ili pak štiteći iz krpom.

Moda Zaljubili smo se u Boudoirovu haljinu inspiriranu Bridgertonom u kojoj se osjećamo poput princeze

Posjeti Miss7.24sata.hr