Diana Viljevac ima novu kolekciju haljina za nadolazeću party sezonu

Karmen Poznić Božić
Vidi originalni članak

Party sezona sve je bliže, što znači da je potraga za savršenom haljinom krenula. Svojom novom kolekcijom, kao i do sad Diana Viljevac je pružila raznolikost kako bi svaka žena pronašla model za sebe, ali ovoga puta izbor je proširen haljinama obilježenima dozom ekstravagancije, a kada ćemo biti glamurozni, ako ne u predblagdansko razdoblje?

Haljine predstavljaju zanimljiv spoj ideja iz samih početaka karijere talentirane dizajnerice i modernog, pročišćenog dizajna kojem je vjerna već dugi niz godina. Uz do savršenstva dovedene detalje postignuta je harmonija sofisticiranog i modernog, počevši s jednostavnim modelima koji igrom asimetrije razbijaju klasičnu siluetu, sve do haljina elegantnog i raskošnog dizajna kojima je zanimljivim koloritom udahnuta doza suvremene estetike. Uz monokromatske haljine koje zadovoljavaju sve potrebe jedinstvenog i elegantnog izgleda u kolekciji se ističu i kombinezoni, ekscentrične haljine s aplikacijama ručne izrade.

Prepoznatljivost i autentičnost brenda ne vežu se samo uz izgled i dizajn modela već je isto postignuto korištenjem materijala nove generacije koji grle figuru i oblikuju tijelo, dok je odabir boje prepušten željama klijentica. “Mogu potvrditi da svaka haljina ima svoju priču, ali izlaskom kolekcije ona je tek započeta- žene koje će ih nosit će ispisati ostatak stranica onako kako one žele“ rekla je dizajnerica.

Mašta bez granica i oslobađanje od navika i naučenih standarda najbolje se vide u dugim modelima s dozom avangarde, dok su jednostavnije haljine rezultat rada na otkrivanju i isticanju ženstvenosti i elegancije.

Novu elegantnu kolekciju možete pogledati u Dežmanovoj 4, na web shopu www.dianaviljevac.com, i na društvenim mrežama.

Posjeti Miss7.24sata.hr