Decentno izdanje Severine

Grgo Jelavic/PIXSELL
U Dubrovniku je u četvrtak 18. srpnja održana baletna predstava 'Romeo i Julija' Slovenskog narodnog gledališća iz Maribora, a među brojnim poznatim licima u publici našla se i Severina. Popularna pjevačica je za kazališnu večer odabrala decentnu haljinu koju je osvježila zanimljivim dodacima.
Vidi originalni članak

Severina se odlučila za haljinu sivkasto zemljanih tonova duljine do koljena s laganim V-izrezom na dekolteu. Materijal je lepršav i lagano pada, pa je pjevačica odlučila dodati široki kožni remen kako bi dodatno naglasila struk i smeđe sandale s visokom potpeticom da istakne noge. S obzirom na smeđe tonove koji prevladavaju outfitom, odabrala je upadljivu pismo torbu žuto-zelenih nijansi, te vesele šarene narukvice koje razbijaju monotonost stylinga.

Severina već dulje vrijeme nosi raspuštenu kosu, pa je tako bilo i ovom prigodom, a od make upa je jedino naglasila oči pomoću crne olovke i maskare. Prozirno sjajilo je zaokružilo prirodni look i u potpunosti se slagalo s outfitom.

U posljednje vrijeme Severina na evente dolazi u vrlo elegantnim i profinjenim kombinacijama koketirajući s retro stilovima, dok je u Dubrovniku odabrala klasičnu eleganciju s pomakom. Zemljane boje joj izvrsno stoje, a upadljivi detalji dali su idealnu dozu razigranosti i opuštenosti za baletnu predstavu.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr