Danijeli Martinović izvrsno stoji elegantan look

Borna Filić/Pixsell
U srijedu 9. travnja u Zagrebu je započeo Cro A Porter. Smješten u prostorima Jadran filma, privukao je brojne ljubitelje mode koji su imali prilike pogledati šest revija. Među poznatim licima najviše se isticala pjevačica Danijela Martinović.
Vidi originalni članak

Danijela je došla podržati svoje prijatelje i dugogodišnje suradnike koji se kriju iza brenda Arileo i za ovu večer odabrala upravo njihov dizajn.

Haljina iz kolekcije koja je upravo prikazana odličan je izbor pjevačice, posebice jer joj daje dodatnu dozu ženstvenosti. Iako je haljina hladne svijetlo bež nijanse, dobro se uskladila s Danijelinim tenom, a kroj je naglasio linije tijela. Dužina do koljena i zatvoreni dekolte izvrsna su ravnoteža, a upadljivi detalj s kopčom zaokružio je haljinu. Pjevačica je odabrala nude sandale koje kombiniraju brušenu kožu i lakirane detalje te veliku pismo torbu koja je također bila u bež nijansama. Jedina zamjerka ide na prejakom rumenilu kombiniranom s bronzerom jer bi se s nježno ružičastim odabirom rumenila dobio potpuni elegantan look, ali Danijela je izgledala izvrsno.

Za svijetle nijanse se odlučila i glumica Nera Stipičević koja je nosila haljinu s potpisom modne kuće Nebo. Elegantna duga haljina jednostavnih linija pruža se do poda, a čipkani materijal dominira kreacijom. Gornji dio naglasio je dekolte, dok su prozirni rukavi unijeli notu romantike. Podignuta kosa i decentan make up finalizirali su styling, a jedini nepotreban detalj je ogrlica koja ide strogo uz vrat jer je naprosto suvišna.

Minimalan nakit u obliku srebrnog sata i narukvice odabrala je Anita Dujić Veljača koja je ostavila naglasak na metalik haljini širokog kroja s potpisom Manuela Maligeca. Haljina je statement komad sama za sebe, od bogatog materijala i s upadljivom mašnom kao detaljem oko vrata. Anita je igrala na sigurno i kombinirala uz klasične crne salonke, a malo kolorita unijela je pomoću velike srebrne pismo torbe s pastelnim detaljima. Trendi punđa i ružičaste nijanse make upa dale su svježinu licu i upotpunile čitav styling.

U galeriji pogledajte ostale uzvanike....

Posjeti Miss7.24sata.hr