Da je Barbie stvarna, nosila bi cipele Sophije Webster

Sophia Webster
Leptirići na ruksaku, pomponi na cipelama - dizajnerica Sophia Webster ostvaruje nam sve o čemu smo sanjale kao djevojčice igrajući se s barbikama
Vidi originalni članak

Čak i jedan pogled na šarene cipele dizajnerice Sophie Webster dovoljan nam je da znamo kako je riječ o velikoj umjetnici u duši. Svaki par njezinih cipela izgleda poput malog umjetničkog djela. Šljokice, pomponi, resice, kristali, leptirići - sve što smo ikad samo mogle zamisliti na cipelama, Sophia je pretvorila u stvarnost. 

Krila su njezin zaštitni znak - inspirirane cipelama koje je kreirala još na fakultetu, ovaj model je definitivno prepoznatljiv i specifičan baš za nju. 

S lijeva na desno: Chiara sandale (660 eura i 600 eura) i Evangeline sandale (635 eura)

Sandale Sophie Webster postale su favoriti brojnih zvijezda pa ih često srećemo i na hollywoodskim premijerama, događanjima i ostalim crvenih tepisima. Zbog različitih aplikacija najčešće su prave zvijezde outfita, što ih čini jednako savršenima i za dnevne prilike kao i za večernji party. 

S lijeva na desno: Chiara (785 eura, 660 eura), Evangeline (790 eura), Lilico (525 eura)

S druge strane, Sophia je svojoj odličnoj kolekciji cipela dodala i jednako neodoljive torbe. Pronašla je genijalan način kako uklopiti aplikaciju leptira u svoj dizajn torbica, a zbog pastelnih boja i metaliziranih dodataka izgledaju kao komadi koji su izašli iz pravog pravcatog Barbie ormara. Jao, koliko bi bilo genijalno zaviriti u njega...

Claudie torbica (648 eura) i Kiko ruksak (639 eura)

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr