Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići

miss7
Vidi originalni članak
  • Cvjetni uzorak vladat će i ove sezone
  • Bit će nezaobilazan u svim modnim kombinacijama
  • Osmislile smo četiri stajlinga u kojima je u glavnoj ulozi

Cvjetnog uzorka nećemo se odreći ni ovoga proljeća. Ipak je riječ o uzorku koji je glavni saveznik u proljetnim kolekcijama gotovo svakog brenda. Prema tome, i ove ćemo ga godine nositi na svim komadima odjeće i modnim dodatcima. Osmislile smo četiri različite kombinacije za različite prigode u kojima je cvjetni uzorak u glavnoj ulozi. Mogu ti poslužiti kao inspiracija, a možeš ih i iskopirati od glave do pete - na tebi je!

Casual look

Cvjetni uzorak odlično izgleda u kombinaciji s traperom zbog čega se pokazao kao dobar izbor za svakodnevne kombinacije. Kod ovog uzoraka velika je prednost što je prepun boja pa su za efektnu kombinaciju dovoljna samo dva do tri komada. U ovom slučaju to su traperice, cvjetni kimono i, naravno, torba. Cvjetni kimono nudi nekoliko opcija za kombiniranje – može se nositi umjesto majice ili košulje, kao zamjena za jaknu ili kao ogrtač na plaži. To ga čini komadom u koji se itekako isplati investirati.

S lijeva na desno: Pinko kimono (2.569,00 kn); Pinko traperice (1.569,00 kn); Pinko natikače (569,00 kn); Pinko torba (2.409,00 kn)

Romantični look

Floralni uzorak slovi i za jedan od najromantičnijih uzoraka, ali u njegovom slučaju vrijedi pravilo "manje je više". Stoga ga je poželjno kombinirati uz jednostavne i jednobojne dodatke zbog kojih će cvjetni komad ostati u prvom planu. Uz midi suknju na kojoj dominira cvijeće u crvenoj boji idealno pristaje pastelno plava majica koja čini odličan kontrast, a bijela torba dodatno je naglasila romantični karakter cvjetnoga printa.

S lijeva na desno: Pinko suknja (2.129,00 kn); Pinko majica (1.319,00 kn); Pinko torbica (2.319,00 kn)

Poslovni look

U ovoj su kombinaciji hlače ključni komad. Stoga, neka košulja i modni dodatci budu jednobojni kako cijeli stajling ne bi djelovao previše napadno. Široke hlače, koje su ove sezone glavni trend, odlično se uklapaju u poslovni stil u kombinaciji s bijelom košuljom. Što se tiče modnih dodataka, najbolji su izbor salonke na visoku petu u crnoj ili nude boji, dok će torba u pastelnoj boji dati poseban šarm cijelom outfitu. Ipak su šarene boje u fokusu ovoga proljeća, zar ne?

S lijeva na desno: Pinko hlače (1.999,00 kn); Pinko košulja (1.629,90 kn); Pinko torbica (2.489,00 kn)

Elegantni look

Među pripadnicama ljepšeg spola cvjetna haljina postala je klasik. Prilagodljiva je baš svakom ormaru, ali i svakoj prilici. Iako je riječ o uzorku koji je razigran i upečatljiv, može izgledati vrlo ženstveno i elegantno. No, ovdje je presudan odabir modela haljine. Važno je izabrati haljinu koja je sama po sebi profinjena i elegantna, a floralni motivi samo će dodatno naglasiti njezinu eleganciju i zavodljivost.

S lijeva na desno: Pinko haljina (3.269,00 kn); Pinko torbica (1.999,00 kn)

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr